TCMP

• 2 Odpowiedzi
  • 1070 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline NewOne

• 35
  • Sprzęt: Motorola Milestone
TCMP
« dnia: Październik 04, 2008, 13:38:53 »
Witam jetem tu nowy i mam mały problem jeśli idzie o oglądanie filmów. Robiłem konwersje filmów za pomocą "SPB Mobile DVD" oraz "pocket Divix Enconder" film się ładnie zmniejszył i działa na PC ale po przegraniu na moja x650 jeśli się włączy TCMP to idzie sam dzwięk bez obrazu /włączałem wszystkie możliwe dekodery w TCMP/ Wgrałem 2 wersje 0.80 i 0.78 /jesli dobrze pamiętam/ obie znalazłem na necie. Czy możecie mi pomóc z tym fantem?? Aham mam wgrany rosyjski ROM "X650_348_light_007.1_WWE - WM 6.1, 37,7MB!" oraz touch fix, keybord fix i equaliser. Z oprogramowania AutoMape i "Spb shell 2" oraz "Spb.Phone.suite.v1.1.EN"

*

Offline banny

• 37
  • Sprzęt: Eten X650
Odp: TCMP
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2008, 18:43:55 »
Ja zrobilem zgodnie z poradami topiku http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=58491.0 i na X650 wszystko pieknie gra i buczy...
------------------------
Pozdrawiam
Banny

*

Offline NewOne

• 35
  • Sprzęt: Motorola Milestone
Odp: TCMP
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2008, 20:49:21 »
ratuj bo nawet nie chce mi sie ta paczka zainstalowac :/ no chyba ze robie coś źle... o ile się da zrobić coś źle przy instalacji...

zainstalowała mi się dzisiaj ta paczka, ale jeśli chce coś oglądnąć to od razu wywala program /na wszystkich ustawieniach video/ ale jeśli ustawie brak obrazu to wszystko smiga tzn jest dźwiek, program działa ale nie ma obrazu... gdy zmianiam video od razu zamyka program... spotkał się ktoś z czymś takim?? Proszę o pomoc :(

Problem rozwiązany ;) można zamknąć
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2008, 17:08:59 wysłana przez NewOne »