Próbuje zainstalować piąty ROM z kolei. Próbowałem każdy gorąco polecany przez forumowiczów. Zarówno oficjalne jaki te gotowane. Przeważnie z rozszerzeniem exe. Tylko tego rosyjskiego nie mogłem trafić bo wszędzie wymarłe linki zostały. A także oryginalne z strony glofiisha w ogóle nie mogę pobrać. Mimo że wszedłem na stronę pod IE. Postępowałem zgodnie z instrukcjami jakie koledzy tutaj pisali. Ściągnąłem wszystkie zalecane, potrzebne pliki do instalacji.
Niestety nie udało się. Fatalnie tym bardziej , bo miałem dziś zamiar korzystać z nawigacji. To już 3 dzień w którym się męczę. Czytając rożne fora oraz próbując przeprowadzić 50 raz instalacje.

Tak więc proszę was o pomoc. Mam model X650 i Windows 7. Mam PDA od 3 dni.
1. Czy ktokolwiek z was drodzy forumowicze instalował ROM na PDA używając Windows 7?
2. Czy to może być wina Windowsa, że instalacja nie może zostać wykonana?
3. Używam do synchronizacji "Centrum obsługi urządzeń z systemem Windows Mobile" czy to dobrze/źle ?
Koledzy/koleżanki proszę o pomoc.
Między innymi próbowałem wgrać: EEU_X650_WWE_A42_030_0342 OFFICIAL (EastEurope WWE), X650_WWE_light_341_200, -jotte-_v18_WM6.5_21870_x650_410_WWE, ETEN_X650_WM61_19209.