Witam ponownie ... Postanowiłem nie zaśmiecać portalu wciąż nowymi wątkami ... wiec wszystkie moje bolączki przedstawię kompleksowo w tym poscie ... jest tego sporo więc może będzie lepiej jak od razu ponumeruje... będę wdzięczny wyjadaczom z pod znaku Eten X650 za wszelkie rady i wskazówki, które pomogą mi rozwiązać owe problemy ... a więc

::::
1. Po zainstalowaniu najnowsze wersji Romu _348 w Narzędziach pojawiła się opcja o nazwie: MEMORY OPTYMIZATION. Problem w tym, że jest to zainstalowane po hiszpańsku a nie angielsku. Są dwie pozycje ustawień, czy ktoś wie za co odpowiadają?

2. Mam zewnętrzną kartę pamięci typu: micro SDHC 4 GB CLASS 6 - Transcend. Problem w tym, że po każdym soft-resecie lub jej wyjęciu, sprzęt domaga się sformatowania. Gdybym tego nie zrobił to Eten nie jest w stanie jej czytać. Tak więc za każdym razem musze formatować całą zawartość karty. To zdaje się być chore. Macie koncepcję jak mogę się pozbyć tego problemu ?? Czy musze zakupić nową kartę ?? ... jeżeli tak to jaką ??
3. Każdy proces zamykania jakiegokolwiek programu Etenowskiego , wygląda jakby podzielił ekran na klocki i zamykał się na raty. Macie jakiś sposób na pozbycie się tego. Nie wygląda to ciekawie.
4. W jaki sposób można odświeżyć pamięci RAM bez soft-resetu??
5. Czy znacie jakiś dobry program do robienia zdjęć poza tym oryginalnie instalowanym ??
RESZTĘ WĄTPLIWOŚCI PRZYTOCZĘ (NA TYM SAMYM POSCIE) JAK SOBIE PRZYPOMNĘ;)) ...