Eten x500- wrażenia z użytkowania

• 1 Odpowiedzi
  • 635 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Eten x500- wrażenia z użytkowania
« dnia: Luty 03, 2008, 18:59:11 »
Nie znalazłem, wcześniej tego tematu a zarówno mnie jak i wiele innych osób. Prosiłbym aby uzytkownicy tegoż etena podzielili sie swoimi wrażeniami z użytkowania.

Ps. Prosiłbym równiez o wspomninie czy występował u was efekt pływającego ekrany (to głównie odciąga mnie od zakupu tegoż modelu)

Odp: Eten x500- wrażenia z użytkowania
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 21, 2008, 09:41:25 »
U mnie efekt pływającego ekranu nie wystąpił ani razu odkąd mam Etena- czyli od końcówki lipca zeszłego roku, więc to chyba nie jest problem wszystkich egzemplarzy.
Co do użytkowania to jest to model wygodny i bardzo funkcjonalny. Irytuje tylko mała ilość pamięci po Soft resecie i brak klawiatury QWERTY. Jeśli chodzi o wydajność to nie używałem np. emulatorów ale na zwykłych grach pod WM śmiga, że aż miło, filmy też odtwarzają się bez problemów. W telefonie bardzo spodobał mi się też M- Desk i Quick Link, bardzo przydatne i funkcjonalne.
Z telefonem czy rozmowami przez Skype też nie było większych problemów, jeśli już wchodzimy na tereny związane z użytkowaniem internetu to osobiście używam Net Front i bardzo ładnie na nim śmiga.
Z całego serca polecam ten model  :ok: