Dzieki za szybka odpowiedz, ale
1. WiFi pozostaje uruchomione po kazdym SR. przy boocie wlacza sie GPS i WiFi, a po zaladowaniu systemu GPS sie wylacza a WiFi pozostaje. Wlasnie to sprawdzilem. I jestem pewien ze tak bylo i na czystym OS (bez spb). czytaj nizej (*)
2. USSD byl wylaczony

wlaczylem sobie go w rejestrach sam. Wiem ze trudno Ci uwierzyc

3. dzieki. od razu sobie wlaczylem sam. Po prostu podalem sugestie ze jest to fajniesza sprawa niz milion SMSow szczegolnie ze nie ma mechanizmow filtrowania do folderow (oprocz jednego 3rd party programiku ktory to umie)
4. tak tez juz zrobilem.
5. Bardzo mozliwe ze to PhoneSuite ma problem z jajkiem albo ze sterownikiem WiFi.
No jajo. Po SR, dioda WiFi miga, ale menadzer pokazuje ze jest WiFi wylaczone. i nie da sie wlaczyc ani wylaczyc

Po kolejnym SR, WiFi dziala, menadzer widzi ze jest aktywne i polaczone z AP. Da sie wylaczyc.
Wczoraj duzo sie bawilem w instalacje etc, i ogolnie ten Rom wydal mi sie dosc niestabilny. Oto objawy:
- zawieszanie sie WiFi (odlacza sie od AP)
- powazne spowolnienia PDA etc
- raz mi nawet zniknelo WiFi z menadzera.
- przycinki w reakcji na thouscreen
- raz problemy z WiFi spowodowaly ze nie chcial sie zrobic SR (mysialem wyjac baterie)
Ogolnie poprzednia wersja jaka mialem byla rockstable. Ale powiem po paru dniach normalnego uzywania (tylko phone, TT7, notatki, kalendarz).
Od razu uprzedze ze jestem zaawansowanym uzytkownikiem technik IT. Tak ze to co obserwuje nie jest raczej spowodowane bledami w uzytkowaniu. Mam nadzieje ze ww. uwagi pomoga w usunieciu problemow.