Xlator przez emulator Javy lub symbiana? /inny dobry slownik

• 4 Odpowiedzi
  • 926 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline gregor44

• *
  • 73
  • Sprzęt: Toshiba G900, Eten x500, Nokia E50
Xlator przez emulator Javy lub symbiana? /inny dobry slownik
« dnia: Czerwiec 29, 2007, 12:37:48 »
Czy na x500 mozna zainstalowac jakis Emulator javy lub Symbiana i potem odpalic Xlatora?
Uzywalem kiedys tego programu (glownie slownika pol-ang) na SL45i i na Motoroli a925 i wazam ze pomimo ze jest darmowy bije na glowe wszystkie inne slowniki z ktorymi sie spotkalem.

Ewentualnie czy ktos moze polecic jakis inny dobry slownik.
Czy slovo-ed naPocketPC jest rownie beznadziejny jak wersja na symbiana ? (bardzo mala baza slow, kiepskie tlumaczenia, mylenie slow i tlumaczenie calkiem innych? )

A moze LingvoSoft? Uzywa ktos tego? Jeli tak to jaki wrazenia?

*

Offline YoJin

• *
  • 51
Odp: Xlator przez emulator Javy lub symbiana? /inny dobry slownik
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 29, 2007, 23:54:34 »
Sam ciekaw jestem opini (i namiarów, bo gdzies o tym słyszałem) o LingvoSoft. Ew. interesowałby mnie słownik ktory tłumaczyłby całe zdania, a nie tylko wyrazy.

*

Offline wojtek_p

• *
  • 60
    • elektronika analogowa
  • Sprzęt: Eten Glofiish M700 + 6GB micro SD
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 30, 2007, 14:53:18 »
... A moze LingvoSoft? Uzywa ktos tego? Jeli tak to jaki wrazenia?
Ja kilka dni temu zainstalowałem pełną wersje Lingvosoft Suite (ang. pol.) - jeszcze wszytkiego nie poznałem dobrze ale juz teraz nie żałuję wydanych pieniędzy.
Wojtek

*

Offline piobar

• *
  • 64
    • http://www.tanieagd.pl
  • Sprzęt: HTC WIZARD->ETEN X500->HTC DIAMOND->HTC HD2->ARC S
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 30, 2007, 19:19:52 »
Moze i sam slownik Lingvosoft 2007 jest niezly ale po zainstalowaniu go w wersji na pocketa na czystym X500 przestal dzialec IE oraz cos pokarzanilo mi wyswietlanie systemowych fontow (zrobily sie jakies zebate). Dodatkowo mial jakies problemy z wylaczaniem sie. Na problem z IE znalazlem na tym forum porade ale na fonty nieststy nie i po dlugiej walce musialem zrobic hard reset :-( Po tych doswiadczeniach za rada innego forumowicza zainstalowalem starsza wersje tego slownika z 2005r kiedy jeszcze nazywal sie Extaco. Na oko prawie to samo i ten dziala juz bezblednie.

*

Offline gregor44

• *
  • 73
  • Sprzęt: Toshiba G900, Eten x500, Nokia E50
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 01, 2008, 15:03:54 »
Polecam Uzywanie baz xlatora za posrednictwem Mdicta co i jak tutaj   http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=72765.0
Dziala super beza slownikowa i tlumaczenia 100 razy lepsze niz w tym badziewiu Lingvosofta.   I fszystko legalnie za free :)