A Ty myslisz, że na forum ludzie sobie chaty urządzają ? Wiele wysiłku klubowicze wkładają w przyklejone tematy FAQ i nie tylko a Ty nawet nie raczysz poczytać
Zacznij od tego:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=76785.0
Wcale tak nie uważam !! Czytałem wskazany przez ciebie link Nie nalezę do tych co pytają bez zastanowienia!
W artykule jest napisane
Najnowszy ROM 6.0 Arrow 0436 LINKTymczasem podczas uruchamiania mojej "500" widnieje
X500+ VER R02 WWE 032 0543 => z tego co się domyślam to 0543 jest wyższy od tego podanego w FAQ
Zaznaczyłem że jestem laikiem ale nie jestem kompletnym "idio..." po prostu moje informacje w tym zakresie są znikome. Nie rozumiem także twojego :ostrego" podejścia do tematu! Wyobraź sobie że zepsuło ci się coś w samochodzie podjeżdżasz do warsztatu a mechanik mówi co trzeba wymienić i naprawić Lecz niestety nie ma teraz czasu zająć się autem - czy z przekazaną wiedzą dasz rade sam naprawić autko!? (niby tak ale w praktyce jest inaczej!)

A tu sytuacja jest niemal że analogiczna.
Wracając od wątku czy wymiana ROM-u to jedyny sposób? na PL WM. I ponawiam pytanie dla posiadaczy softu
X500+ VER R02 WWE 032 0543 -czy jest to stabilne oprogramowanie czy warto zmienić je na jakieś inne?
Jeśli ten wątek kogoś "uraził" to z góry przepraszam