x500 i wskaźnik baterii

• 4 Odpowiedzi
  • 799 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Klimer

• 344
    • http://www.klimer.dkp.pl
  • Sprzęt: Palmax GPS
x500 i wskaźnik baterii
« dnia: Luty 20, 2007, 23:28:46 »
Siema

jestem w fazie planowania zakupu PDA z GSM. mam już 2 PDA za sobą, więc orientuję się w sprawie. ale nie wiem jak z etenem x500. czy nowe romy wprowadziły może jakieś zmiany co do wskaźnika energii w Etenie x500? czy nadal przeskakuje co 5%? pytam bo wydaje mi się że było by to denerwujące bardzo :)

pozdrawiam
Klimer
To nie tablica ogłoszeń!! Ostatni raz bez warna.

x500 i wskaźnik baterii
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 20, 2007, 23:49:57 »
Serwus,
nawet w najnowszym romie 354 wskaźnik naładowania baterii przeskakuje co 5%. Jednak co da Tobie informacja, że pozostało np. 86% zamiast 85% w Etenie X500? Nie rozumiem...

/pozdro

*

Offline Klimer

• 344
    • http://www.klimer.dkp.pl
  • Sprzęt: Palmax GPS
x500 i wskaźnik baterii
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2007, 00:05:55 »
Cytat: "Trafaret"
Serwus,
nawet w najnowszym romie 354 wskaźnik naładowania baterii przeskakuje co 5%. Jednak co da Tobie informacja, że pozostało np. 86% zamiast 85% w Etenie X500? Nie rozumiem...

/pozdro

chodzi właśnie o to czy Was to nie denerwuje. zarówno w looxie jak i w Palmaxie jest co 1% i zastanawiałem się czy to co 5 nie jest wkurzające. od to o co pytam. nie miałem do czynienia z czymś takim, stąd moje zapytanie.

a może wie ktoś czym to jest uwarunkowane? tzn to że wskaźnik jest co 5%?
To nie tablica ogłoszeń!! Ostatni raz bez warna.

*

Offline Wookash9

• *
  • 65
    • Muzyczna internetowa telewizja
  • Sprzęt: HTC Touch Pro
x500 i wskaźnik baterii
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2007, 10:16:36 »
Na początku też myślałem, że to będzie denerwujące, ale teraz zupełnie mi to nie przeszkadza...

*

Offline misiekwaw

• 13
  • Sprzęt: HTC Desire
x500 i wskaźnik baterii
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 24, 2007, 11:26:29 »
tez sie balem ze bedzie mnie to draznilo, ale duzo bardziej denerwujace jest przyrastanie baterii :mysli: po wylaczeniu WiFi np rosnie z 35% na 40% spowrotem :surprised:
byc moze nie wystepowaloby to gdyby pokazywal co 1% bo nie dzieje sie to za kazdym razem