Powiem tak, moze i ladowac by ladowalo PDA bo V3 maja ladowarki na 500 mA zasilane pradem 5V.
Przypuszczam ze ta samochodowa wlasnie taka jest 500mA.
Sam zrobielm swoja ladowarke do M700 na usb.
Oto przepis:
Kupujesz ladowarke do Sony Ericsson K700.
Sprawdzasz natezenie wychodzacego pracu na kabelku.
Umnie jest 650 mA (sieciowa ladowarka ma 1A) ale 650 powinno wystarczyc na podtrzymanie w czasie pracy GPS (o ladowaniu zapomnij za male natezenie).
Chyba ze bedzie PDA lezalo a Ty nie bedziesz z niego korzystac to moze uda sie naladowac.
Kolejny krok uciac wtyczke od K700 i dolutowac zlacze USB

opis wyjsc znjadziesz na necie (piny na zewnatrz sluza do ladowania srodkowe to piny od transmisji danych).
Tak zlutowany zestawik sprawdzamy miernikiem czy napiecia sie zgadzaja mA i "+" i "-" w odpowiednich pinach
Plusy ladowarki:
+ ladowarka kosztowala mnie 5 zl (w rzeczach za 5 zl ja kupilem

)
+ wlasnoreczne przerobki
+ mozliwosc podlaczenia kazdego innego urzadzenia ktore wymaga ladowania z USB nawet telefony motorolki V3 z USB,
+ ladowarka zabezpieczona bezpiecznikiem (nawet drogie urzadzenia wygladaja tak samo tylko sa sygnowane znakiem markowego producenta co dodaje $$)
Minusy takiej ladowarki:
- male natezenie pradu w mA (powinno byc kolo 800mA) zeby chcialo ladowac i nadrabiac straty pradu wykorzystane podczas jazdy samochodem i nawigacji GPS,
- troche lutowania i zabawy (czasem ten minus dla niektorych jest plusem

)
UWAGA!!
tak zrobiona ladowarke uzywasz na wlasne ryzyko, nie ponosze odpowiedzialnosci za uszkodzenie PDA wynikajace z niewiedzy poslugiwania sie miernikiem
i blednym podlaczeniem pinow w USB.
Umnie dziala takie rozwaizanie i jestem z niego zadowolony. Zaoszczedzilem $$ na orginalnych akcesoriach.
Pozdrawiam