Pomóżcie bo szlag mnie trafia.
Kilka tygodni temu dokonałem podmiany ROMu do wersji WWE 032 0434. zainstalowałem AM i wszystko pięknie hulało.
Parę dni temu podpiąłem PDA X500 do kompa i xhciałem dokonać aktualizacji AM, jednak nie zgłosił mi się na ActivSyncu....
Przeinstalowałem AS i to samo. Odpalam AS w PDA i widzę: W menu conections że mam ptaka przy Synchronize all PCs using this connection: 'USB więc jest OK.
Jednak przy kliknięciu w menu AS mam aktywne tylko Connections i Add Server Source, przycisk Sync pomimo podłączenia kablem do kompa nie jest aktywny, a odpalenie AS na kompie i wyszukiwanie aktywnych urządzeń nie daje rezultatu w postaci połączenia. Dodam, że sprawdzałem z kilkoma kablami i na kilku kompach z WINXPPRO i WINVISTA. Żaden z OeSów nie wykrył urządzenia.
Kable i kompy są sprawne na 100%, bo podłączałem czytniki kart i aparaty i wszystko jest OK.
Powiedzcie mi, czy istnieje możliwość odnalezienia w sieci pliku instalacyjnego AS na PDA?
Czy istnieje możliwość zainstalowania na PDA i w PCcie alternatywnego oprogramowania?
Mam legalna AM i chcę ją zainstalować, a nie mam jak... bo nie mam synchronizacji.
Pomóżcie jak rozwiązać ten problem...
Może ktoś zna procedurę klawiszowego uruchomienia testu PDA, żeby sprawdzić co jest nie tak?
Czekam na GG:5488973 lub mailem: r.oswiecinski@gmail.com
Pozdrawiam userów Etenów