To radio w etenach to taka sama porazka jak w wiekszosci mp4 , mi lapie ledwo 4 stacje ( mieszkam w skierniewicach - w polowie drogi miedzy ladzia a warszawa ) , autoscan nie znajduje wszystkich stacji , recznie mozna znalesc zaledwie kilka a glosnosc w sluchawkach czy to sluchajac radia czy mp3 jest zbyt mala - eten zle zaprojektowal dzielnik napiecia w ukladzie wyjsciowym wzmacniacza toru audio . Teoretycznie uklad pozwala na puszczenie dzwieku radia na glosnik ( topografia ukladu elektronicznego na to pozwala ) - Jestem elektronikiem wiec akurat to wiem , rozkrecilem x500 i widac gdzie jest wyjscie . Poprawic glosnosc moznaby zmieniajac sluchawki na takie ktore maja nizsza impedancje , okupione to jednak zostanie wyzszym poborem pradu ale .... chyba by mozna zmienic ten dzielnik ... niestety uzyte elementy SMD sa tam male ze wole tego recznie nie robic . Moim zdaniem to tylko kwestia oprogramowania by udostepnic dzwiek radia na glosnik ( sluchawki musialyby byc mimo to wpiete bo ich kabel sluzy za antene ) . Acha , radio odbiera lepiej z dluzszym kablem sluchawek .