Witam,
postanowilem otworzyc ten watek, gdzie bede zadawal pytania zwiazane z moim nowo nabytym Etenem X500+
Prosze zatem co jakis czas lookac, czy doszly jakies nowe pytania. Bo nie chce otwierac co kilka dni nowego postu i irytowac admina

1. Outlook,
czy eten wspolpracuje z outlookiem tym dodawanym do XP, ,zy potrzebuje officeowego outlokka w celu synchronizacji kontaktow?
2. Podczas kopiowania (glownie wiekszych, parusetmegowych) plikow przy pomocy activesync na karte SD pojawia mi sie taki komunikat:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3dfc17e027342c2a.htmlZainstalowalem ActiveSync ktory dostalem z etenem na plycie CD i wywala mi taki blad :-/
W tym momencie Eten gubi rowniez sychnronizacje z PC i ikonka active sync robi sie w trayu szara z zielonej
Ma ktos jakis pomysl?
Nie jest problemem sama karta. Bo po skopiowaniu tego pliku przy pomocy zewnetrznego czytnika pamieci na USB wszystko jest ok.
3. Jak wylaczac etena na noc? Tak zeby nic nie migalo? Jedynym dzialajacym rozwiazaniem dla mnie na ta chwile jest zdjecie tylnej klapki na moment.
4. Jak zrobic Twardy reset bez instalacji softu etenowego?
Czy jak wywale soft etena, bedzie mi dzialal np gps i inne rzeczy?
5. Sciagnalem za namowa forumowiczow playera do filmow: TCPMP
Przekonwertowalem sobie film i probowalem odpalic. Windows media player odpalil. Natomiast TCPMP wola kodek dzwieku: "windows media audio" Probowalem googlowac, ale na szybko nic nie znalazlem. NIe da sie jakos uzyc kodeka ktorego uzywa Windows Media Player?
To pytania na ta chwile

Dzieki za odpowiedzi