problem z podswietlaniem ekranu

• 3 Odpowiedzi
  • 656 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z podswietlaniem ekranu
« dnia: Listopad 09, 2007, 12:11:59 »
witam mam problem z podswietlaniem ekranu na x500 przy nawigacji,pomimo ustawienia w opcjach mamymap niewygaszania ekranu  na moim x500 pomału sie wygasza,prubowałem w ustawieniach fona  zmienic czas podswietlania ale niereaguje na zmiany,prosze o pomoc,pozdrawiam

Odp: problem z podswietlaniem ekranu
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 09, 2007, 15:38:23 »
czy to jest tak wielki problem?jakos niema reakcji na moja prosbę,niewiem czy to tak ma byc czy jest cos zjechane bo nawet podczas zwyłego przegladania po  paru sekundach zaczyna sie ekran sciemniać do ledwo widocznego,zrobiłem juz hr ale jest tak nadal , prosze o jakies podpowiedzi moze cos zle zaznaczam?

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 09, 2007, 16:43:22 »
dzieki wszystkim za podpowiedzi-juz sobie poradziłem

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 09, 2007, 17:48:19 »
A może trochę więcej cierpliwości?? Nie wiem czy przyjmujesz do wiadomości również taką opcję, że niekoniecznie wszyscy szturmem zaatakowali Twój wątek zaraz po jego ukazaniu się? Nie miej więc  pretensji, że nikt nie odpisuje i nie wrzeszcz od razu na wszystkich bez powodu.

Problem z podświetleniem w trakcie nawigacji w niektórych programach był wielokrotnie poruszany - wystarczy poszukać. Co jak widać Ci się udało skoro sam sobie w końcu poradziłeś.
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1