(...)
Tak wracając do słuchawek ale w wersji BT - może jakieś propozycje dotyczące w miarę ciekawego modelu za rozsądne pieniądze, z góry dziękuję 
Mam słuchawki BT Plantronics Pulsar 260 oto kilka słów o współpracy z moim M700 z systemem WM6, oprogramowaniem SPB i PocketMusic v5.0.
1. Bez problemu M700 wykrywa słuchawki i w sposób prosty "paruje się" z nimi.
2. Po ponownym włączeniu słuchaweczki wykrywane są automatycznie i na górnym pasku ekranu pojawia się ikonka symbolizująca słuchawki.
3. Odtwarzanie muzyki z PocketMusic bez żadnego problemu.
4. Nadchodząca rozmowa jest sygnalizowana i przyciskiem łatwo się odbiera i zamyka połączenie.
5. Muzyka automatycznie jest wznawiana.
6. Jeśli za daleko się odejdzie na dłużej to połączenie jest trwale zerwane - tak jakby było brak słuchawek i wszystko przełącza się na głośniczek.
7. Po zerwaniu połączenia z powodu jak wyżej trzeba na nowo wyłączyć i załączyć słuchawki aby znowu zostały wykryte. Po takiej operacji najlepiej jest ponownie uruchomić odtwarzanie muzyki bo zauważyłem że może być trochę przerywana.
W sumie ja jestem zadowolony i mogę je polecić. Zakup był zrobiony w Komputroniku. Mam nadzieje że to pomoże ewentualnym chętnym na zakup słuchawek BT do M700.