Witam,
mam etena x500+ i kilka pytan
1. Obecnie x500+ jest z romem 543 (Windows Mobile 6.0). Czy warto sie przesiasc na na WM6.1 i ktorys z "ugotowanych" romow?
Glownie chcialbym zyskac przyspieszenie dzialania etena. Choc wywalona mam nakladke etena to i tak czasami go muli.
Dzis zrobilem twardy reset, wiec i tak wszystko powywalane i bede musial od poczatku instalowac

wiec jest dogodna okazja do przesiadki na 6.1 bez powazniejszych strat. O ile warto

2. Gdzie zmienic w ustawieniach synchronizacje kontaktow miedzy desktopem a etenem, zeby po dopisaniu jakiejs nowej pozycji w telefonie dodal ja takze w kompie? Narazie po synchronizacja wywala mi wszystko co jest ponad to co w kompie :-/ Wkurza mnie to bo mi kilka potrzebnych numerow juz wcielo. Chcialbym zeby synchronizacja byla dwukierunkowa

Jak w etenie jest cos wiecej to niech doda do outlooka na kompie
3. Jak pisalem, dzis zrobilem twardy reset i sie zastanawiam czy nie zrobic tez porzadku na microSD (2GB Kingston). Automapa podczas instalacji sugeruje sformatowanie karty. Naprawde cos daje taki format karty? A jesli tak czym to sie dobrze i latwo robi?
Z gory dzieki

topek -> jak zawsze pozdrawiajacy