Witam
Właśnie kupiłem sobie mojego pierwszego PDA - x500. Jestem absolutnie zielony jeśli chodzi o tą platformę, więc proszę o wyrozumiałość.
Komputerek dotrze do mnie dopiero jutro, więc mam trochę czasu na przygotowania na sucho.
Co powinienem zrobić z takim nowo nabytym sprzętem? Pomijam rozładowanie i pełne naładowanie baterii, bo tego już jestem świadom.
Jakie aplikacje moglibyście mi polecić? Na razie na mojej liście jest MiniMo, Opera i Calligrapher oraz Automapa lub coś innego, myślę nad TomTom albo Destinator.
Główne zastosowania jakie planuje dla tego sprzętu to czytanie ebooków, słuchanie plików audio, organizacja kontaktów, szybkie notatki, może trochę więcej notatek na jakichś wykładach ale do tego pewnie będę musiał jeszcze kupić zewnętrzną klawiaturę. GPS raczej rzadko ale na pewno będzie to miało miejsce.
Ważną funkcją dla mnie jest rozpoznawanie pisma ale z tego co czytałem to Calligrapher to świetnie załatwia.
W każdym razie jeszcze raz proszę o pomoc bardziej zaawansowanych w temacie użytkowników. Z góry dziękuję za konstruktywne odpowiedzi.