Hands Free nie dziala POMOCY !!! juz dziala

• 3 Odpowiedzi
  • 1088 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hands Free nie dziala POMOCY !!! juz dziala
« dnia: Wrzesień 06, 2007, 08:31:10 »
wczoraj spędziłem 60 minut na bezowocnych probach sparowania zestawu nokia hf-6w. Rzadko kiedy eten x500+ widział usługę hands free. w końcu w bólach sparował sie z zestawem ale do połącznia nie doszło bo eten nie widzi żadnych usług na tym urządzeniu. a dzisiaj było jeszcze gorzej z radiem pioneer 55bt bo w ogóle nie udało mi sie sparować obu urządzeń nie wspominając juz o tym ze eten znowu żadnej usługi nie znalazł. Jestem załamany co robić. Pomocy.

na forum eten-users wyczytałm że bardzo pomocy jest nowy rom. Próbował już ktoś udate'u ??

jakby ktos mial podobny problem to napisze rozwiazanie

update nowego rom'u ze strony www.glofiish.com - to nie takie łatwe
niestety po tej akcji wyparowuje polska likalizacja :-(
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2007, 22:11:10 wysłana przez pckaziu »

Odp: Hands Free nie dziala POMOCY !!! juz dziala
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 07, 2007, 21:16:45 »
Mam to samo na X500+ i Nokia CK-1W. Nie widzi żadnych usług, paruje się jako słuchawka BT. CK-1W jest z czerwonym znakiem zapytania i źle działa - nie wyłącza telefonu, skąd jest paskudny pogłos. Na razie nie ma patcha do X500+ (WM6 i polska lokalizacja). Czy ktoś ma jakiś pomysł?

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 07, 2007, 22:57:07 »
Właśnie pobrałem nowy ROM - ale  niestety bez polskiej lokalizacji, wersja angielska. Trochę się waham czy go zainstalować, tym bardziej, że nie mam pewności czy moje problemy z zestawem CK-1W i wskaźnikiem baterii zostały w tej wersji rozwiązane. Czy ktoś z kolegów ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie?

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 08, 2007, 09:55:50 »
Mam zainstalowany ROM WWE R01 032 0488 (z polską lokalizacją - nakładką). Próbowałem zainstalować pobrany z www.etencorp.com ROM WWE R02 032 543 dedykowany rzekomo dla X500+. Otrzymałem komunikat, że ta wersja ROM jest niekompatybilna z moim urządzeniem????? Czy ktoś posiada wiedzę na ten temat?