Eten X500 WM6 lighted ROM (odchudzony ROM)

• 66 Odpowiedzi
  • 20507 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Eten X500 WM6 lighted ROM (odchudzony ROM)
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpień 08, 2008, 00:35:32 »
Szlag mnie zaraz trafi.... nic nie pomaga... zainstalowałem i dupa :( teraz nie może znaleźć jakiś certyfikatów.... chyba go pogonię  :mad:
Dajcie linka do oryginalnego romu ze wszystkimi aplikacjami etena .... please :)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 08, 2008, 00:41:33 wysłana przez kamizon »

*

Offline Chomeini

• **
  • 121
  • Sprzęt: Samsung GT S5830, Android 2.3.6, 8 GB
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpień 22, 2008, 21:00:20 »
Jeżeli chcesz jeszcze oryginalny sofcik tzn. WM 6.0 to daj znać na e-maila to ci prześlę  :ok:
Bywają chwile zapomnienia (np. zakup ETENA) które pamięta się całe życie ....

« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 22, 2008, 21:25:15 »
Panowie mam pytanie,

chce wykorzystac sytuacje i kupic sobie sprzet z USA bo dolar taniutki. Znalazlem taniego Etena x600 tylko mam pytanie czy da sie zmienic ROM na polski??

czytalem gdzies ze da sie zminic tylko na nowszy ale w jezyku jaki byl wczesniej? mozliwe to, bo cos mi sie wierzyc nie chce...

*

Offline ravros

• Ekspert Eten
  • 903
  • Sprzęt: X800
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 22, 2008, 21:55:49 »
Jest prosty sposób na to aby wgrać rom o innej wersji językowej niż wersja sprzętu. Więc nie będzie żadnego problemu z wgraniem romu PL (oraz innych). Nie ma też żadnych ograniczeń, że tylko nowszy można wgrać, wgrywasz jaki chcesz.

Ale nie wiem jak z kompatybilnością modułu GSM w Polsce, bo w USA chyba na innych częstotliwościach jest? To tylko moje przypuszczenie.

« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 23, 2008, 13:07:23 »
Jest prosty sposób na to aby wgrać rom o innej wersji językowej niż wersja sprzętu. Więc nie będzie żadnego problemu z wgraniem romu PL (oraz innych). Nie ma też żadnych ograniczeń, że tylko nowszy można wgrać, wgrywasz jaki chcesz.

Ale nie wiem jak z kompatybilnością modułu GSM w Polsce, bo w USA chyba na innych częstotliwościach jest? To tylko moje przypuszczenie.

nie wydaje mi sie ze bedzie problem z GSM bo Eten x 600 dziala w GSM/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
a my w Plsce mamy siec 900 i 1800 takz obsluguje te czestotliwosci. CHYBA ZE O CZM NIE WIEM i ma cos wgrane co nie bezie dzialalo, ale watpie w to

jestescie zadowolenie ze swoich ETENow?

szukam ostatnio urzadzenia ktore bedzie mial wlasnie GSM, GPS, Wi-Fi i okienka i bedzie miescil sie do kieszeni, dlatego ETEN przypadl mi do gustu. NIe widze innego urzadzenia na rynku ktore to wszystko posiada i jest wielkosci telefonu...oczywiscie za te pieniadze (1000zl). Chyba ze cos polecacie a ja tego nie znam

« Odpowiedź #65 dnia: Sierpień 30, 2008, 19:46:39 »
Chomeini pewnie że chcę :) mó meil : kamizon999malpa.wp.pl
a co etena i romów.... zainstalowałem chyba wszystkie jakie są i przetestowałem :) siedziałem z 7 dni i zorałem mojego etena że tralala  :D
wnioski :
sugerowałem się pozostałą pamięcią która zostaje po zainstalowaniu roma.... do tej pory myślałem że jest to wyznacznik szybkości działania etena .... i jakie rozczarowanie...
trafiłem wreszcie na rom WM6[1].X500.Panot.ver.2.5_ENG_nonSDHC, zainstalowałem go i zdziwka.... pamięć 25 mb, a eten poprostu zamiata  :D, zainstalowane programy automapa 5.0 w tle nodata, core, snalis, acrobat, sb shell,  i inne.... bez resetu chodzi juz chyba dwa tygodnie i poprostu jakbym go dopiero włączył :)... nie mam pojęcia czy jest to związane konkretnie z moim modelem czy jak, ale jestem szczęśliwy :) powiem szczerze że dopiero przekonałem się do tego etena....jest mi potrzebny do pracy ( exel, aparat, szybkie notatki; i wcześniej jak chodził jak "nasza szkapa" to myslałem że j....bne go przez okno..

*

Offline sowa610

• **
  • 135
  • Samsung Galaxsy S II AutoMapa Android EU
« Odpowiedź #66 dnia: Wrzesień 12, 2008, 17:01:53 »
Czy ktoś może wie o nowej wersji ROM-u od Panota tzn. werji powyżej 3.8
Proszę dać znać.

Pozdrowionka dla wszystkich.