Witam
Zostałem ostatnio posiadaczem Eten X500. Krótko powiem - Eten jest super, chociaż jest to mój pierwszy PDA i nie miałem porównania z innymi. Chciałbym założyć wątek związany z akcesoriami do X500 - bo prawdę mówiąc w pudełku nie ma ich prawie żadnych (no może jedynie oprócz takiego sobie etui).
A więc
1) pierwsza kwestia jaki uchwyt samochodowy polecacie do Etena, najlepiej jakby ktoś rzucił jakimś linkiem. Byłem w MM i oglądałem uchwyty ale żaden jakoś mi nie pasował. Najlepiej żeby montowało się go na kratkę nawiewu.
2) ładowarka samochodowa - tutaj znalazlem taką oto ładowarkę pasującą do Etena -
http://www.komputronik.pl/pelny.php?id=30739, na forum znalazłem że pasuje też ładowarka od Motoroli, może ktoś ma jakąś inną \lepszą propozycję?
3) Etui pod Eten X500, bądź zamiennik, najlepiej aluminiowe, prosiłbym o link do konkretnego produktu
4) kwestia rysików - na razie jeszcze mam ale dobrze byłoby kupić sobie jeden na zapas

, gdzie je konkretnie można kupić, może są jakieś zamienniki ?
5) folia ochronna - tutaj sprawa jest prosta - po przejrzeniu forum dobrą folią jest folia firmy Brando dostępna na Allego dopasowana pod EtenX500
To na razie tyle
Pozdrawiam
Adrian