Wydzielone z: blackSideSeven v2.06.7592 Mango

• 2 Odpowiedzi
  • 1951 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kubalmar

• **
  • 219
  • Sprzęt: HTC
Wydzielone z: blackSideSeven v2.06.7592 Mango
« dnia: Listopad 05, 2011, 15:40:58 »

Po długich poszukiwaniach polecam wgranie (wcześniej tego romu nie było z naszym językiem) romu DFT z xda z 22 językami w wersji 7720 (nick na xda HD2Owner). Mi na nim wszystko działa Wi-Fi, BT i co najlepsze MP !!! MP w romie blackSideSeven działało tylko przez PC.

Pzdr
Nie bardzo rozumiem, dlaczego w tym wątku piszesz o ROMie który ma swój osobny wątek na tym forum?
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2011, 15:42:34 wysłana przez kubalmar »

Odp: Wydzielone z: blackSideSeven v2.06.7592 Mango
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 05, 2011, 16:07:31 »
Drogi kolego "kubalmar" kilka wątków wyżej jedna z osób pytała o MP. Dlatego napisałem w moim mniemaniu alternatywe dla tego problemu mając dobre intencje. Tym bardziej że nikt od dłuższego czasu nic nie napisał.

Ogólnie zawuważyłem pięny nasz narodowy zwyczaj. Jak ktoś pyta na forum mało kto odpowie/napisze... A jak ktoś - nawet nie znający się za bardzo w owej tematyce postara się coś dodać/pomóc od siebie to  natychmiast pojawiają się docinające pytania/wypowiedzi.

Ok przyjmuje krytyke i już będe milczał na tym forum. Pozdrawiam

*

Offline kubalmar

• **
  • 219
  • Sprzęt: HTC
Odp: Wydzielone z: blackSideSeven v2.06.7592 Mango
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 05, 2011, 18:04:06 »
Drogi kolego "kubalmar" kilka wątków wyżej jedna z osób pytała o MP. Dlatego napisałem w moim mniemaniu alternatywe dla tego problemu mając dobre intencje. Tym bardziej że nikt od dłuższego czasu nic nie napisał.

Ogólnie zawuważyłem pięny nasz narodowy zwyczaj. Jak ktoś pyta na forum mało kto odpowie/napisze... A jak ktoś - nawet nie znający się za bardzo w owej tematyce postara się coś dodać/pomóc od siebie to  natychmiast pojawiają się docinające pytania/wypowiedzi.

Ok przyjmuje krytyke i już będe milczał na tym forum. Pozdrawiam
Najgorsze, ze jeszcze nie widzisz problemu, przez który robi sie śmietnik na forum. Bo ktoś spytał, to ktoś odpowie, a nastepny poradzi i wątek gubi totalny zarys własnego tematu. Własnie młodzi użytkownicy nie moga przebrnąć prze koktajl wymieszanych postów dzieki takim ingerencjom w temat, nie na temat. Nie ma to nic z pienieniem naszego narodu, ale wlasnie z troski o przyszłych użytkowników tego forum. Nikt nie każe ci milczeć, bo przedstawianie własnych doswiadczeń jest wskazana i mile widziana, ale w miejscach odpowiednich do tematu. Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2011, 22:07:30 wysłana przez kubalmar »