zgasło podświetlanie....

• 4 Odpowiedzi
  • 372 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zgasło podświetlanie....
« dnia: Grudzień 03, 2007, 14:47:19 »
 :mad:
zakupiłem PDA SPV m3000 i jestem zaszokowany.
miałem już 2 takie palmtopy, ale teraz to już przesada....
mój czarodziej przestał świecić. podświetlanie nie działa od czasu wgrania NBD 9.2
zrobiłem HR i nic... wgrałem nawet inny rom.... dalej nie działa!! jestem zrozpaczony, bo słyszałem wiele pochwał na jego temat...
zaraz pewnie mi napiszecie, że jestem noobem i mam CIDa, albo G4
i tu mam rewelację... na moim 2gim czarodzieju z NBD X zrobiło się to samo!!!!!!!
jak ktoś umie, to pomóżcie !!

zapomniałem dodać.... podświetlanie w ustawieniach jest włączone ;(
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2007, 14:51:27 wysłana przez Listonosz »

*

Dino_Zaurus

Odp: zgasło podświetlanie....
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 03, 2007, 14:50:04 »
no to jak na dwoch wizardach z tym samym romem ci wysiadlo podswietlanie ... to wina zapewne jest rom-u, chyba ze masz pecha i to hardware...wgraj jakis nie modyfikowany rom od operatora i zobacz czy sie nie naprawi :P

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 03, 2007, 14:57:03 »
juz pisałem, ze nie ten sam.... jeden, to NBD 9.2 NBD X
i wgrywałem nowy rom, ale to nic nie daje ;( w ogóle, nawet na chwilę nie błyska podświetlanie, nawet przy włączaniu.
a tej nocy ładował się pda, jak sie obudziłem, to sprawdziłem, jak z nim, to był strasznie gorący, jak by coś z baterią.... ale trzyma normalnie.....

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 03, 2007, 15:31:25 »
Listonosz: zacznij od wgrania romow naprawczych bo oba ROMy dzialaja bez zarzutu, tym bardziej jak mowisz ze wgrywales inne i dalej to samo to stawiam na problem ze sprzetem, do tego jak mowisz ze CI sie nagrzewaja... moze ladowarke masz uwalona i popsula oba urzadzenia?
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 06, 2007, 19:48:28 »
ładowarki mam 3 i to bez względu na ładowarkę jest to samo, a czarodzieje mam 2 i oba mają ten sam mankament.... rom naprawczy mam wgrany na jednym... ten LOVE i nic mi nie dał... ogólnie jestem w dołku...