Znikające EDGE .... spv m3000

• 5 Odpowiedzi
  • 511 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Znikające EDGE .... spv m3000
« dnia: Maj 16, 2007, 17:05:55 »
Usunąłem wg wskazowek na forum pakiet orange, po hard resecie wciasnalem od razu soft i zeczywiscie orange zniknal a wraz z nim ikonka na gorze wyswietlacza "E" caly czas jest "G" w kazdym miejscu. . .  co sie stało ??

*

mobi_one

Odp: Znikające EDGE .... spv m3000
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 16, 2007, 17:58:06 »
troche jasniej, co chciales uzyskac tym HR i SR, i ile masz tych G, ze piszesz "w kazdym miejscu"
pisz troche mniej chaotycznie

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 16, 2007, 18:19:29 »
cytat z przyklejonego topicku

:arrow: Usuwanie oprogramowania Orange - Aby je usunąć należy wykonać hard reset, po załadowaniu się systemu przed instalacją dodatkowego oprogramowania należy wykonać soft reset. 

Wlasnie tak zrobilem, i mam caly czas "G" a te miejsca to chodzi mi o pokoje w moim domu i poza nim, wczesniej mialem zazwyczaj "E". . .  operator heyah , jesli ma to jakies znaczenie

*

mobi_one

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 16, 2007, 18:32:09 »
wiesz co to jest oprogramowanie Orange w tym sensie, ktorym podales?
ustawienia min. GPRS, maila, speeddialing, WAP itd, czyli jezeli zastosowales sie do tego co powyzej, to tego wszystkiego sie pozbawiles.
A Tobie pewnie chodzilo o wylaczenie tego kretynskiego szarego teamtu Orange.
Dlatego napisalem, pisz jasniej, tak zebys dobrze zostal zrozumiany.
Ja tylko sie domyslam co chciales uzyskac.

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 16, 2007, 18:35:05 »
no tak , chcialem sie pozbyc tych profili i ogolnie motywu orange bo po co mi on , jakby sie dalo to logo orange tez bym zdrapal ale dam mu juz spokoj. . . . . .  ale czy ta moja pseudo operacja mogla wplynac na to edge? PS fajna stronka :)

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 16, 2007, 19:04:03 »
Dzzzziieęęęęęekiiii :)