mobi_one chciałam na wstępie podziękować za zainteresowanie..

Wreszcie po ciężkim dniu chwila odpoczynku. Może na początku odpowiem na Twoje pytanie ( widzę że znawca z Ciebie drogi kolego płci pięknej - nie mniej jednak muszę powiedzieć że nie zawsze ta zasada się sprawdza). Co do tela to oczywiście chciała bym by był i funkcjinalny, bowiem mam wrażenie że brakuje mu jakieś 1GB pamięci

i bardzo ładny.
Zmianę tapetek z 1 linka możemy sobie darować udało mi się opanować ThemeGenCE dzięki czemu mam prawie pełny wpływ na wygląd, nie mniej jednak 2 link już bardziej mi przypadł do gustu i tutaj właśnie sprostowanie mojego 1 posta-mianowicie myślałam, że można zmienić qvga na vga za pomocą OzVGA, oraz zestawu plików bibliotek do podmiany w katalogu win. -rozumiem ,że się myliłam i dobrze że tego nie zrobiłam..

..
Zainstalowałam też sobie zainspirowana pięknem niektórych, pokazywanych na tym forum modeli WisBarAdvance2 ale diabelstwo tak mi zamieszało w głowie po instalacji że kompletnie nie potrafiłam się odnaleźć w gąszczu ikonek ...okropne doświadczenie ledwo co udało mi się tego pozbyć a i tak otrzymałam komunikat że nie zostało to dziadostwo do końca usunięte...
MOże na dobry początek podpowiesz mi łaskawie jak zainstalować tego
http://www.zombienexus.net/portal/GL_Display.asp?SEC=3&EntryID=437zombiego bym czegoś nie spaprała i ten ładny pad dialer z tego co wyczytałam to należy odpalić na telu .cab dla danego motywu następnie wybrać miejsce instalacji ( obojętnie czy gdzieś konkretnie ma to być umiejscowione) a na koniec soft reset...i tak aż do uzyskania najmilszego efektu....
A jeśli będziesz dalej tak miły może powiesz mi jak zwiększyć jego funkcjonalność/wydajność
PS. Dialer już opanowałam zupełnie inna bajka niż to co w defaulcie ma do zaoferowania telefon - czytelność wzrosła 100% ale z tym skinem sobie nie poradze chyba tak łatwo..