wizard-wiadomosci znikaja?

• 3 Odpowiedzi
  • 534 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline youraa

• **
  • 131
  • Sprzęt: Vario, Kaiser, 8gb Sandisk, [Apr 09] Dutty's Official WM6.1 5.2.19209
« dnia: Marzec 22, 2006, 10:13:17 »
Witam
Dziwna rzecz, otoz wczoraj po wifi sciagnalem wiadomosci na wizarda, wszystko pieknie. Zalezalo mi na paru, to znacy chcialem zeby lezaly sobie w skrzynce odbiorczej. Dzisiaj podlaczam sie pod wifi odbieram nowe wiadomosci i ku mojemu zdziwieniu stare wiadomosci zaczynaja znikac!!?? zostaja tylko wiadomosci z dzisiaj, szukam we wszystkich folderach ale nigdzie ich nie ma!!?? w ustawieniach tez nic nie znalazlem.
pls help!
pozdro

*

Offline evad

• 465
    • http://adl.pl
  • Sprzęt: Nokia N900, E72 i kilka innych...
Re: wizard-wiadomosci znikaja?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 22, 2006, 11:14:53 »
Cytat: "youraa"
Dziwna rzecz, otoz wczoraj po wifi sciagnalem wiadomosci na wizarda, wszystko pieknie. Zalezalo mi na paru, to znacy chcialem zeby lezaly sobie w skrzynce odbiorczej. Dzisiaj podlaczam sie pod wifi odbieram nowe wiadomosci i ku mojemu zdziwieniu stare wiadomosci zaczynaja znikac!!?? zostaja tylko wiadomosci z dzisiaj, szukam we wszystkich folderach ale nigdzie ich nie ma!!?? w ustawieniach tez nic nie znalazlem.

a czy w międzyczasie np. ściągnąłeś te wiadomości na swój komputer, kasując je z serwera? jeśli tak, to opisane przez Ciebie zachowanie jest poprawne.

*

Offline jerzy.e

• 22
  • Sprzęt: HTC Diamond
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 22, 2006, 14:19:43 »
A może były to wiadomości z przed 3 dni i dlatego ich nie pokazuje ... jest opcja nie pokazuj wiadomości starszych niż ... np. 3 dni

*

Offline youraa

• **
  • 131
  • Sprzęt: Vario, Kaiser, 8gb Sandisk, [Apr 09] Dutty's Official WM6.1 5.2.19209
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 22, 2006, 15:04:53 »
dzieki za rychla odpowiedz :)
Otoz wydawalo mi sie, ze nie sciagnalem, ale wlasnie sprawdzilem i na serwerze ich nie ma. Sprobuje dzisiaj je zostawic i polaczyc sie jutro i zobacze co sie stanie :)
A czy jest jakas mozliwosc zeby, skrzynka pocztowa nie synchronizowala sie z serwerem? Czy moze musze zalozyc jakis nowy folder i przekopiowywac te wiadomosci, ktore chcialbym miec na pockecie?

Opcje nie pokazuj wiadomosci starszych ni 3 dni mam wylaczona

pozdrawiam