Czy telefon po ostatniej reinkarnacji działa poprawnie ? Bo mam właśnie taki sam problem drugi dzień, podłączałem pod ładowarkę (z tego co widzę to nie jest chyba oryginał ponieważ nazywa się "traver charger"), pod usb, pod ładowarkę w samochodzie i nic. Dwa razy się włączył kiedy to bateria na kilka godzin nie była w telefonie i ponownie ją wsadziłem, leczy tylko na chwilę pokazało ekran z wersją systemu a po chwili się wyłączył tak jakby zostawiając pasy na ekranie, z biegiem czasu te pasy powoli zaniknęły. Dziwny problem za telefon dałem miesiąc temu 240 pln. Stan wydawał się być bardzo dobry, zero rysek itp. A tu trzydzieści parę dni i koniec ? Gwarancję miałem rozruchową 2 tygodnie, tak więc lipa. Czy jesteście pewni że to wina baterii ?
PS. Dodam jeszcze że dzień wcześniej kiedy działał leżał na mrozie i leciała z niego muzyka, padł do zera, podłączyłem go w nocy a rano już nie ruszył ...
Połączone: [time]Marzec 01, 2011, 13:38:27[/time]
Przed chwilą podłączyłem kabelkami baterię od nokii do spv i ... poszło

Tak więc wina baterii, jaką nową proponujecie ? Czy może ta bateria jest dobra tylko trzeba ją w jakiś sposób wskrzesić ?