odsyłam do archiwum forum
Czytałem w archiwum z 2-3 wątki o romach (inne są już niaktualne - bo są nowe wersje), ale tam osoby wypowiadały się jedynie parę minut po update ROMu, a IMO to trochę mało aby poznać/przetestować wszsytko... Dlatego moje pytanie - bo po tygodniu/dwóch można już powiedzieć jak się dany ROM zachowuje, czy jest stabilny, jakie są plusy i minusy.
zgadzam się ch@to, temat ROM był wałkowany zillion razy. :| ten ROM, który Ty wgrałeś, ja mam w swoim wizardzie już od ponad 2 m-cy i jestem zadowolony, o czym tutaj też kilkakrotnie pisałem. trzeba tylko dobrze poszukać i czytać całe wątki, a nie tylko parę pierwszych postów. poza tym, wgrałeś jeden z najnowszych ROM'ów obecnie dostępnych i już chcesz go wymieniać? a masz wobec niego jakieś konkretne zastrzeżenia, coś Ci nie działa, zawiesza się, działa niestabilnie itp.? może spróbuj najpierw sam się przekonać, a jak będziesz miał problemy, to wtedy pisz. a jak zaczynasz wątek, to staraj się formułować problem konkretnie, a nie zadawać takie ogólnikowe pytania.
może jestem złośliwy, ale nie lubię, gdy ktoś oczekuje, że dostanie wszystko gratis podane na złotej tacy... :| gdy ja robiłem opis zmiany ROM'u aWizardem, to wcześniej przewertowałem dokładnie tutejsze i xda-dev fora, update zrobiłem (z duszą na ramieniu, bo robiłem to pierwszy raz), a gdy się udało, to postanowiłem to opisać, żeby służyło kolejnym śmiałkom. nie zadawałem tryliarda pytań 'co zrobić, jak zrobić, gdzie ściągnąć, a co polecacie?', bo te wszystkie pytania zostały już wcześniej przez kogoś zadane i odpowiedziane. dlatego też uważam, że podstawowym narzędziem każdego nowego uczestnika jakiegokolwiek forum jest wyszukiwarka postów -
http://www.pdaclub.pl/forum/search.php