Wizard i dziwne dysfunkcje. Sam przewija/scrolluje ekran.

• 2 Odpowiedzi
  • 949 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wizard i dziwne dysfunkcje. Sam przewija/scrolluje ekran.
« dnia: Październik 01, 2009, 15:12:06 »
Witam.

Ostatnio pojawil mi sie bialy ekran (juz myslalem ze to tasma ale po soft resecie wrocilo do normy).
Po jakims czasie zazylo mi sie totalnie rozladowac Wizarda - podlaczylem do ladowarki 1000. no i git - ale teraz ma dziwna przypadlosc ->
Klikam np w menu start/kontakty/sms i wizard sam mi przewija/scrolluje zawartosc. Do tego stopnia ze ja sam nic kliknac nie moge. Czasami zjawisko ustepuje a pare minut - ale wraca. Sytuacja jest taka ze nawet glupiego smsa nie moge wyslac :/
Do tego widze ze zaczal strasznie zamulac z kazda wykonywana operacja. Chyba tez szybciej zzera baterie.

Soft reset nic nie dal.  Moze przyczyna jest zapchana skrzynka sms ? siedzi mu na pamieci i wariuje ?
W sumie zrobilym hard reset ale nie chce tracic nr tel z listy kontaktow - ? da sie je jakos przeniesc na kompa or smth ?

Z gory dziekuje za rady.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 15:17:21 wysłana przez Rascal666 »

*

Offline Antej

• Ekspert HTC Blueangel
  • 3005
Odp: Wizard i dziwne dysfunkcje. Sam przewija/scrolluje ekran.
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 01, 2009, 17:13:10 »
PIMBackup do skopiowania kontakow i sms. SMS mozesz oddzielnie zapisac lub pominąć je przy imporcie do nowego ROM.

Odp: Wizard i dziwne dysfunkcje. Sam przewija/scrolluje ekran.
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2009, 19:43:04 »
gwoli update-a dla potencjalnych uzytkownikow wyszukiwarki.

Problem sam zniknal. Nie wiem WTF ale Wizard dziala juz jak nalezy - zero problemow.

Ehhh czaru po prostu czary :p