powiedz mi, skąd się bierze większa prędkość SDHC?
Różnica jednej ścieżki, która używana do zapisu jest tylko w niektórych urządzeniach i życie bez niej jest równie dobrze możliwe. Tak samo jak masz blokadę zapisu w kartach SD, a jest ona teoretyczna, bo bez problemu można zapisywać.
Na prawdę nie możesz pojąć, że może istnieć coś, co te karty odróżnia w ich budowie?
Ja nie powiedziałem, że nie ma różnicy. Powiedziałem natomiast, że POZA tym jest różnica w systemach. Ja w swoim jakoś używam SDHC, a inni nie mogą. Czyli jednak nie jest aż taka znacząca różnica w budowie. No i jest na fat32. 16 się nie da.
praktyki pewnych "świadków"
Masz jakąś aluję co do mnie? Wydaje mi się, że NETYKIETA mówi o dyskusji nie na temat osób. Uważasz inaczej?
Zrozum w końcu, że dla zwykłych userów podaje się tylko te informacje, które są dla nich istotne, a pomija informacje szczegółowe. FAT nie ma tu nic do rzeczy, gdyby miał, to po pierwsze 4GB SD byłąby równoprawna z 4GB SDHC, a po drugie, wystarczyłyby zwykłe sterowniki, aby każde urządzenie wyposażyć w możliwość odczytu kart SDHC.
A Ty zrozum w końcu, że nie liczy się budowa. Ja w swoim aparacie (canon) mam lewe oprogramowanie i żeby go używać karta musi być zablokowana. W pda czyta mi karty sd i sdhc i tak samo w czytniku kart. Za czasów produkcji tego sprzętu nie myślano o tym
Masz tutaj pierwszy lepszy wycinek i ja Ci radzę żeby przeczytać też dokładnie. Zwłaszcza trzeci akapit.
Jeżeli są w budowie karty SDHC różnice to powiedz nam jakie i dlaczego jeden wizard otwiera, a drugi nie.
Na WM 6.1 działa na żywca.