Podzial na kategorie zostal usuniety w WM5.0? Nie ma pola "categories"?
takie pole jest, ale w WM2003 był na ekranie głównym skrót do filtrowania wg tych kategorii, a w WM5 tego nie ma i trzeba klikać poprzez menu -> filter by -> kategoria.
Po wejsciu do spisu telefonow,nacisnieciu i przytrzymaniu rysika nie pojawia sie menu z opcja "save to contacts"? Chyba ze nie o to Ci chodzi.
nie o to. chodzi o dodawanie jakiegoś szczegółu do *istniejącego* kontaktu, a nie o tworzenie nowego.
Mozna obslugiwac przez nacisniecie i przytrzymanie gora lub dol tak jak to opisal rjanusz.
wiem i to jest ok. ale jaki problem, żeby dodatkowo naciskając prawo/lewo wybierać poszczególne zakresy liter alfabetu?
Jesli o regonomi mowa to dlaczego wybrales urzadzenie zaprojektowane do obslugi dwoma rekami a wymagasz wygodnej obslugi jedna?
to jest *żadne* usprawiedliwienie. brak udogodnień, o których pisałem, nie wynika ze specyfiki urządzenia czy sposobu jego obsługi, lecz ze zwykłego niedopracowania programowego. gdyby twórcy/programiści bardziej się postarali, to tego wątku by tutaj nie było. po prostu.
odnoszę nieodparte wrażenie, jakbyś za wszelką cenę chciał udowodnić, że książka adresowa w wizardzie (czy raczej ogólnie WM5) jest debest, zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie i w ogóle mucha nie siada, a moje przykłady niedopracowań traktujesz niemalże jak obrazę majestatu. nie potrafisz czy nie chcesz dostrzec tego, że przykłady które podałem mogłyby stanowić istotne ułatwienie dla wielu użytkowników, a nie tylko mnie czy khaka??