0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
troche OT ale podepne sie pod temat... czy przy nagrywaniu filmow na karte tez gubi Ci klatki ?
A czy znacie jakis sposob zeby zwiekszyc rozmiar nagrywanych filmikow do 240x320.Pozdrawiam
hmm tez pewnie bede musial zmienic rom - szkoda ze jezyk bedzie angielski
Cytat: "DAGI"hmm tez pewnie bede musial zmienic rom - szkoda ze jezyk bedzie angielski szkoda, ale ja nie znam angielskiego i zdecydowalem sie ma zmiane. nawet opera startuje szbciej co wczesniej doprowadzala mnie do szalu. nacisniecie stilusem menu i programy daje natychmiastowy efekt nie czekam juz po 2 sekundy
Cos mi sie wydaje, ze szybkosc o ktorej piszesz to po czesci efekt "czystego systemu". Po hardresecie mojego spv m3000 wszystko idealnie smiga na oprogramowaniu orange - menu nie otwiera sie 2 s (wczesniej tak), programy wlaczaja sie blyskawicznie. Moim najwiekszym spowalniaczem byl program do wyswietlania pogody i analizy stanu baterii.
Cytat: "romulus"Cytat: "DAGI"hmm tez pewnie bede musial zmienic rom - szkoda ze jezyk bedzie angielski szkoda, ale ja nie znam angielskiego i zdecydowalem sie ma zmiane. nawet opera startuje szbciej co wczesniej doprowadzala mnie do szalu. nacisniecie stilusem menu i programy daje natychmiastowy efekt nie czekam juz po 2 sekundyNo fajnie to brzmi i chyba sie skusze - widze ze opery uzywasz ,lepsza jest niz IE??
RUU_Prodigy_2170702_21707102_20710_QTEK_WWE_Shipa poprawki i programy dalem takie, do aparatu i kamery pokazaly sie nowe opcje (chyba )activate80211gampda_Camera_Speckle_FixCert_SPCSDJVW HTC Wizard Optimizer 2.0NETCFv2[1].wm.armv4iRegistryWizard_PPC.ARMV4Signed_TMO_CameraDriverPatch.saSigned_CameraPatch_OV9650.saWakeUpInstall.Arm
@romulusPowiedz mi do czego jest NETCFv2[1].wm.armv4i ?Cos w kolo slysze o tym ale nie zabardzo wiem do czego to jest.Pozdrawiam
wgrałem też ten rom z początku wątku zamiant oryginalnego orangutana i brakuje mi jedneh rzeczy- nigdzie nie wyświetla mi sie nazwa sieci do której jestem zalogowany. czy jest jakiś programik który wyświetlałby nazwę sieci najlepiej na ekranie today?
[HKLM\Software\Microsoft\Today\Items\"Wireless"]DLL = netui.dllOrder = dword: 00000000Enabled = dword: 00000001Type = dword: 00000004