Witam !!
Czy istnieje jakiś programik który utworzyłby profile dzwięków i zmieniał by sie automatycznie np o 22 na cichy a 6 na normalny??
wiecie o co mi chodzi?? takie rozwiazanie jest np w nokiach w standardzie...
i drugie pytanko -
czy znacie jakiś program który swoimi funkcjami byłby podobny do ringo??
Ringo to programik dzięki któremu można ustawić dzwonki sms i nadchodzącego połączenia dla kazdego z kontaktów inne... świetna sprawa. wiadomo bez patrzenia na wyswietlacz kto do ciebie napisał smsa.
Ringo nie spelnia moich oczekiwan ponieważ denerwuje mnie to że gdy dostajesz smsa ktrótki np 2sekudowy dzwiek na eske powtarzany jest kilkukrotnie - strasznie to wkurza... podobny motyw dzieje sie z dzwonkiem nadzchodzącego połącznienia - gdy ktoś do ciebie dzwoni i masz ustawiony dzwonek np 30 sekundowy i tak on zagra ok 15sek poczym zacznie grac od początku. to nie ma sensu...
Kolejne zagadnienia

jaki player polecacie do filmów oraz do muzyki?
jaki konwerter do video?
Jak narazie to tyle

jak sobie przypomne jakieś pytanka do bede sie dopytywał.
aha.... ostatnio zauważyłem że gdy nosze spvke w kaburze i gdy ją wyciągne to dzieje sie coś dziwnego a mianowicie ekran samoczynnie soe przerzuca na tryb poziomy a nasteponie po chwili na pionowy... dlaczegoe tak sie dzieje pomimo że nie otwieram klawiatury??
czy m3000 ma jakiś "czujnik" albo coś że jest w takiej a nie innej pozycji czy co ?? tak sobie myśle że może coś takiego być ponieważ w kaburze jest spvka w pozycji poziomej. what do you thing ??
pozdros4all