profile dzwięków w m3000

• 7 Odpowiedzi
  • 692 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

profile dzwięków w m3000
« dnia: Sierpień 20, 2006, 19:56:08 »
Witam !!

Czy istnieje jakiś programik który utworzyłby profile dzwięków i zmieniał by sie automatycznie np o 22 na cichy a 6 na normalny??
wiecie o co mi chodzi?? takie rozwiazanie jest np w nokiach w standardzie...

i drugie pytanko -
czy znacie jakiś program który swoimi funkcjami byłby podobny do ringo??

Ringo to programik dzięki któremu można ustawić dzwonki sms i nadchodzącego połączenia dla kazdego z kontaktów inne... świetna sprawa. wiadomo bez patrzenia na wyswietlacz kto do ciebie napisał smsa.

Ringo nie spelnia moich oczekiwan ponieważ denerwuje mnie to że gdy dostajesz smsa ktrótki np 2sekudowy dzwiek na eske powtarzany jest kilkukrotnie - strasznie to wkurza... podobny motyw dzieje sie z dzwonkiem nadzchodzącego połącznienia - gdy ktoś do ciebie dzwoni i masz ustawiony dzwonek np 30 sekundowy i tak on zagra ok 15sek poczym zacznie grac od początku. to nie ma sensu...

Kolejne zagadnienia :)
jaki player polecacie do filmów oraz do muzyki?
jaki konwerter do video?

Jak narazie to tyle :) jak sobie przypomne jakieś pytanka do bede sie dopytywał.

aha.... ostatnio zauważyłem że gdy nosze spvke w kaburze i gdy ją wyciągne to dzieje sie coś dziwnego a mianowicie ekran samoczynnie soe przerzuca na tryb poziomy a nasteponie po chwili na pionowy... dlaczegoe tak sie dzieje pomimo że nie otwieram klawiatury??
czy m3000 ma jakiś "czujnik" albo coś że jest w takiej a nie innej pozycji czy co ?? tak sobie myśle że może coś takiego być ponieważ w kaburze jest spvka w pozycji poziomej. what do you thing ??

pozdros4all

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
profile dzwięków w m3000
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 20, 2006, 20:01:15 »
1 chyba to sie nazywa handybook
2 do filmow tcmpm i opcja szukaj jest darmowy i program i opcja
3 PocketDivXEncoder_0.3.40a na moim konwertuje 4 minuty :)
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline danny82

• *
  • 66
  • Sprzęt: HTC DIAMOND
profile dzwięków w m3000
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 20, 2006, 21:27:38 »
1. PocketZenPhone - > http://www.pocketzenphone.net/PZPForum/index.php

2. i 3. jak wyzej

Pozdr

Re: profile dzwięków w m3000
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 20, 2006, 22:22:40 »
Cytat: "may"
Cytat: "massiveNRG"

czy m3000 ma jakiś "czujnik" albo coś

czujnik magnetyczny do przekrecania ekranu przy otwartej klawie. W kaburze tez masz magnes....
Ja nosze wizarda ekranem na zewnatrz i nie przelacza mi sie.

woooo :) fajnie.... a ja zawsze nosze ekranem do środka żeby w razie uderzenia kaburą o cokolwiek nie płakać :) dzięki za info ... człowiek z dnia na dzien staje sie coraz mądrzejszy :):)  >:)

profile dzwięków w m3000
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 20, 2006, 23:28:50 »
PocketZenPhone - całkiem ciekawy sofcik ale jednak on nie posiada opcji ustawienia dziwieku sms dla kazdego kontaktu osobno :( nie ma nic innego od ringo ?? znalazłem jeszcze MortRing_v0.6_freeware ale porażka programik - wizualnie skopany max a poza tym nie mozna mp3 używać tylko wav albo wma :(
nikt z was nie używa takiej opcji jak szukam??
Tak czy siak dziękóweczka ze te wszystkie podpowiedzi

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
profile dzwięków w m3000
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 21, 2006, 11:01:54 »
Photo Contacts Pro 4.01 ten ma wszystko
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline mariozapasnik

profile dzwięków w m3000
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 21, 2006, 23:45:54 »
Cytat: "romulus"
Photo Contacts Pro 4.01 ten ma wszystko

dokładnie :) sam uzywam od roku ponad

profile dzwięków w m3000
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 23, 2006, 17:09:38 »
Dzięki... faktycznie aplikacja całkiem fajna choć mi się czasem wiesza podczas gdy ktos do mnie dzwoni, no i nie ma dzwonkow sms dla kazdego kontaktu