Voice speed dial w M 3000 - utrata po upgradzie

• 3 Odpowiedzi
  • 423 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 05, 2006, 22:13:56 »
Po upgradzie ze standardowego romu orange na rom Lukjoda (http://pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=42070&highlight=ery) stracilem mozliwosc wejscia w setting Voice Speed Dial - brak ikony w zakladce settings.
Czy ktos wie jak to zrobic zeby otworzyc okienko z ustawieniami tej aplikacji. Sama aplikacja dziala, ale nie wiem gdzie znalezc wejscie do ustawien. Byc moze ktos juz spotkal sie z tym problemem i zna rozwiazanie ale niestety nie znalazelm tego na forum.

Po updacie na ten rom wszystko hula wysmienicie i nie zamienilbym go aktualnie na zaden inny. Jedyny problem jaki sie pojawil to wlasnie Voice spped. Jesli nie da sie tego naprawic to i tak zostawiam ten rom. Podziekowania dla jego tworcy.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 05, 2006, 22:19:01 »
wystarczy raz zadac pytanie...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 05, 2006, 23:48:58 »
wlazisz w jakis file explorer do kat windows i tam bedziesz mial voice speed dial

jak ci brakuje skrotow to mozna zrobic w skrocik i wladowac go do windows\start menu\programs i bedziesz mial w programach skrot do niego :P

zeby bylo w sentings nie wiem jak zrobic :(

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 06, 2006, 00:28:51 »
Dzieki za pomoc.
Ze skrotami nie mam problemow, ale zalezy mi na wejsciu w ustawienia tej aplikacji zeby np dodac komendy do uruchamiania wybranych aplikacji. A jezeli wybieram strot do VSD to wchodzi zawsze program a nie ustawienia, w ktorych kiedys mozna bylo edytowac wszystkie voice tagi.
Szukalem juz na forum zagranicznych grup i spotkalem sie juz z tym problemem. Wyglada na to ze nie bardzo wiadomo jak to dokloadnie rozwiazac. Ktos pisal ze znalazl na ext Romie caba odpowiedzilanego za skrot do ustawien (ten o najdluzszej nazwie) i po instalacji wszystko jest OK. Ja tez tak zrobilem i niestety wysypalo mi Wizarda. Na szczescie mialem kopie zapasowa zrobiona wczoraj-5 minut przywracania i znow dziala.
Moze ktos wie czy dostepna jest gdzies wersja instalacyjna Voice speed diala lub wersja testowa Voice commandera?