Video-dzwonki?

• 9 Odpowiedzi
  • 2610 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Vermilion

• 37
  • Sprzęt: Wizard
Video-dzwonki?
« dnia: Wrzesień 18, 2007, 21:07:09 »
Witam, czy jest mozliwosc ustawienia video na dzwonek? jesli tak to jakim programem? z gory dzieki.

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: Video-dzwonki?
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 18, 2007, 21:24:42 »
Nie ma takiej mozliwosci.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline kruusk

• **
  • 208
  • Sprzęt: za dużo się tego zebrało, więc jest na dole
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 18, 2007, 21:33:10 »
Podejrzewam iż jest to możliwe(mogę się mylić to tylko domysły) tylko trudne, ponieważ trzeba by było wprowadzić gruntowne zmiany w radiu, osobiście niezbyt wierze żeby komuś chciało się coś takiego robić. Poza tym byłoby w tym mnóstwo błędów.

A takie jeszcze pytanie: po co ci ten video dzwonek, nie lepiej jakąś ciekawą muzyczkę wrzucić.
I jeszcze jedna osobista rada: do dzwonienia mały telefon(bo do tego służy) ppc z simdatą do internetu, multimediów, programów etc.
HTC: Wallaby(t-mobile)-> Himalaya(era)->Wizard(już nie ma)-> acer n311->MSI WIND-> xda Flame->Samxung i5700-> Lenovo s10-3t ->Samsung Galaxy Tab->Motorola Defy

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 18, 2007, 21:37:09 »
Podejrzewam iż jest to możliwe(mogę się mylić to tylko domysły) tylko trudne, ponieważ trzeba by było wprowadzić gruntowne zmiany w radiu, osobiście niezbyt wierze żeby komuś chciało się coś takiego robić. Poza tym byłoby w tym mnóstwo błędów.

A co ma Radio do Video dzwonkow bo nie widze zadnego zwiazku miedzy nadajnikiem GSM a video dzwonkami...

*

damist

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 18, 2007, 21:41:50 »
Wideo dzwonki sa na telefonach Symbian. Dosc tandetnie to wyglada bo jakosc dzwieku to amr a obraz w 3gp. Dodatkowo jestesmy informowani z opoznieniem o polaczeniu.

*

Offline kruusk

• **
  • 208
  • Sprzęt: za dużo się tego zebrało, więc jest na dole
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 18, 2007, 22:18:02 »
Napisałem że to tylko domysły i że mogę się mylić. W takim wypadku przepraszam.
HTC: Wallaby(t-mobile)-> Himalaya(era)->Wizard(już nie ma)-> acer n311->MSI WIND-> xda Flame->Samxung i5700-> Lenovo s10-3t ->Samsung Galaxy Tab->Motorola Defy

*

Offline vlodeck

• 732
  • xda-dev mod
  • Sprzęt: Hejcztisi Magic
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 19, 2007, 15:06:01 »

Mialem sie wlasnie pytac to samo co oleyek. Co do video dzwonkow to wystarczylaby zwykla aplikacja, ale najwidoczniej skoro jeszcze nikt takiego wodotrysku nie napisal to znaczy ze gowno to warte.
Macbook Black

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 19, 2007, 15:50:34 »
Na pewno wystarczyla jakas aplikacja tylko po co? PPC maja inne zadanie niz szpanowanie nim na okolo i z reguly przeznaczone sa dla biznesu a nie dla zwyklych uzytkownikow...

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 19, 2007, 19:30:19 »
Na pewno wystarczyla jakas aplikacja tylko po co? PPC maja inne zadanie niz szpanowanie nim na okolo i z reguly przeznaczone sa dla biznesu a nie dla zwyklych uzytkownikow...

Taaa szczegolnie takie cuda jak rozowe treo albo htc Touch. Od bardzo wielu lat PPC przestaly byc produktem niszowym skierowanym wylacznie do biznesmenow. I wlasnie ludzie ktorzy mocno personalizuja swoje telefony bardzo chwala sobie PPC - zaden inny sprzet nie daje tyle mozliwosci jak PPC. Jak dla mnie najfajniejsze co mialem to mozliwosc uzywania pelnoekranowych animowanych gifow jako obrazka dzwoniacego (na Magiku dawno temu) - wideo dzwonki mam w SE k800i ale po pierwsze koliduja z normalnym caller ID a po drugie jakos trudniej znalezc/zrobic fajny videodzwonek niz zwykly dzwonek. 

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 19, 2007, 19:49:14 »
Nie zgodze sie z Toba, po pierwsze zadaniem telefonu jest dzwonic zeby go bylo slychac. HTC Touch moze jest dla zwyklych ludzi bo ma sprawic obsluge przyjemniejsza, jednakze ze wzgledu na skompikowanie, i swoja wielkosc PPC nie sa telefonami.... Modul telefonu w PPC to dodatek do PDA.