Witam!
Flashowałem wczoraj swojego Wizarda romem Wizard_4.0.0.0_V__GI.exe standardowo przez ShellToola bo mam zablokowanego Cida w G4. Wszystko wg instrukcji itp. z resztą robiłem już to z 30 razy, tyle że teraz coś poszło nie tak!

Po 30min flashowania przerwałem bo wydawało mi się że i tak się nie wgra, więc pomyslałem że wgram standardowo rom ratunkowy Love i potem przeprowadze flashowanie ShellToolem ponownie i będzie OK - miałem już tak nie raz!
Podkusiło mnie żeby jednak sprawdzić czy wgrał się ten mUn czy nie, bo przypomniało mi się że chyba nothin pisał kiedyś że też musiał robić HR na pałę bo coś mu nie szło. Po HR Wizard odpalił się normalnie z nowym systemem i myslałem że wszystko będzie w porządku.
Chciałem wgrać inne radio przez RUU i tu przy sprawdzaniu połączenia wypieprzył się jakiś błąd w Windowsie na kompie. Pomyslałem że jednak coś się porypało z tym ShellToolem i wgram jednak rom ratunkowy. Nie dało za cholere rady RUU wywalało błędy a w tryb bootloadera (camera+SR) też nie mogłem wejść-ekran tylko mryga przez ułamek sekundy kolorowe paski się nie wyświetlają, połączenia z kompem nie ma!
Ostatnia szansa przefleshować ShellToolem skoro się nie da ani RUU ani w trybie bootloadera.
I od nowa standardowa procedura Cert, Rapi, SR i jedziemy.
Tyle że znowu flashowanie nie poszlo!:( czekałem prawie godzinę, odłączyłem i po resecie stoi na SplashScreenie i ani w jedną ani w drugą!:/
RUU dalej nie widzą Wiza w tryb bootloadera wejść się nie da i jestem ugotowany!:(
Macie jakieś pomysły.. czy są jakiekolwiek szanse na uratowanie mojego Wizarda?