Witam!
Mam mały kłopot z moim wizardem. Dziś nie miałem przy sobie w ogóle telefonu, siostra próbowała się ze mną skontaktować, a ja nie odbierałem, ponieważ telefon leżał na półce. Później, gdy wziąłem go do ręki i chciałem odblokować - na nic nie reagował, dioda migała, lecz on nie reagował na klawisze. Klikłem restart i wszystko wróciło do normy. Przed chwilą chciałem wysłać smsa a tu niespodzianka - telefon po naciśnięciu przycisku od wiadomości nic nie robi, przycisk działa, lecz telefon na niego nie reaguje. Z początku myślałem że może coś nie tak z tym przyciskiem, więc włączyłem smsy przez Start->Programy->Obsługa wiadomości. Niestety to samo. Nic nie reaguje na to. : / Restartowałem go, wyciągałem baterie ale to nic nie daje. Przed chwilą dla testu wysłałem smsa z drugiego telefonu na wizarda, na tamtym telefonie przyszedł raport, że doręczono smsa a na wizardzie nic. Czy da się jakoś rozwiązać ten problem bez hard resetu? Niestety, ale nie mam czasu ani chęci na ponowne instalowanie wszystkich aplikacji, a trochę ich mam..
Nie wiem czy wybrałem dobry dział, ale ten mi najbardziej pasował.
Liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam,
Usiu.