Utrzymanie stałego połączenia GPRS w SPV M3000

• 3 Odpowiedzi
  • 728 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 12, 2006, 23:15:00 »
Witam,

Czy mozna tak ustawic SPV zeby stale utrzymywal polaczenei GPRS, albo czy jest jakis program ktory moze cos takiego robic ? Chodzi mi dokladnie o to ze jak chce sie polaczyc z serwerem MobileGadu/Skype/MobileOpera/Outlook to nie wykrywa polaczenia internetowego. Prosil bym o szybka odpowiedz poniewaz zalezy mi na czasie (jutro wyjezdzam o 6 rano i potrzebowal bym tych aplikacji w SPV).

Pozdrawiam i dziekuje za szybka odpowiedz,
Piter

*

Offline evad

• 465
    • http://adl.pl
  • Sprzęt: Nokia N900, E72 i kilka innych...
Re: Utrzymanie stałego połączenia GPRS w SPV M3000
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 13, 2006, 02:05:05 »
Cytat: "PiterX"
Czy mozna tak ustawic SPV zeby stale utrzymywal polaczenei GPRS, albo czy jest jakis program ktory moze cos takiego robic ? Chodzi mi dokladnie o to ze jak chce sie polaczyc z serwerem MobileGadu/Skype/MobileOpera/Outlook to nie wykrywa polaczenia internetowego. Prosil bym o szybka odpowiedz poniewaz zalezy mi na czasie (jutro wyjezdzam o 6 rano i potrzebowal bym tych aplikacji w SPV).

szukaj programu GB-SOFT GPRS & Audio Tweak - powinien chyba gdzieś leżeć w dziale download pdaclubu. jedna z jego opcji to 'GPRS Always On' - chyba o to chodzi?

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 16, 2006, 12:50:19 »
Program GB-SOFT GPRS & Audio Tweak podtrzymuje na stale polaczenie, ale MobileGadu, Skype, Outlook i Opera  nadal go nie wykrywaja :/, co moze byc tego przyczyna ??

Pozdrawiam,
Piter

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 16, 2006, 20:24:50 »
a konfi do mobile gadu masz wap czy internet? bo musisz miec internet gprs i standartowo najpierw odpalasz gprs dopiero MG
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.