Outlook 2002 i synchronizacja kalendarza SPV m 3000 - pomocy

• 4 Odpowiedzi
  • 611 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam, jestem posiadaczem SPV m3000 i od pewnego czasu staram się zsynchronizować kontakty i kalendarz na  palmfonie i kompie. (forum przeszukalem:)).Przy synchronizacji dostaje komunikat : program AS napotkal problem na komputerze kod obslugi:85010014. lub cos o złym profilu użytkownika lub haśle (nie mam żadnego profilu w Outlooku i haseł). Nie moge sobie dac rady.  Poza kontaktami i kalendzarzem i poczta pliki synchronizuje bez problemu. Proszę o pomoc, Pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Maj 03, 2006, 07:59:12 »
wydaje mi się, ze podczas konfiguracji AS podałeś nazwę serwera Exchange i teraz twón SPV usiłuje się bezpośrebnio z nim połączyć..
W AS menu Narzędzia naciśnij menu Usuń źródło Servera

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 03, 2006, 20:49:41 »
Niestety nie mam wprowadzonego zadnego serwera  w AS(stąd nie mam co usuwać) i dalej nie moge zsynchronizowac kalendarza i kontaktów. A na kalendazru mi najbardziej zależy. Moze ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

Re: Outlook 2002 i synchronizacja kalendarza SPV m 3000 - po
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 03, 2006, 20:52:18 »
Cytat: "arknic"
Witam, jestem posiadaczem SPV m3000 i od pewnego czasu staram się zsynchronizować kontakty i kalendarz na  palmfonie i kompie. (forum przeszukalem:)).Przy synchronizacji dostaje komunikat : program AS napotkal problem na komputerze kod obslugi:85010014. lub cos o złym profilu użytkownika lub haśle (nie mam żadnego profilu w Outlooku i haseł). Nie moge sobie dac rady.  Poza kontaktami i kalendzarzem i poczta pliki synchronizuje bez problemu. Proszę o pomoc, Pozdrawiam

Odinstaluj Outlooka i ActiveSync. Ponownie zainstaluj Outlooka 2002 a potem ActiveSync'a ( w tej kolejności). Powinno pomóc...

Re: Outlook 2002 i synchronizacja kalendarza SPV m 3000 - po
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 03, 2006, 22:11:29 »
Odinstaluj Outlooka i ActiveSync. Ponownie zainstaluj Outlooka 2002 a potem ActiveSync'a ( w tej kolejności). Powinno pomóc...[/quote]

wielkie dzieki - DZIAŁA wreszcie niby prosta sprawa - odpowiednia kolejność instalowania:)