Szukam Romu 2xxx orange pl

• 14 Odpowiedzi
  • 884 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 25, 2006, 13:46:47 »
Witam skad moge wziasc roma 2xxx Polskiego (orange) jakiegos gotowego z radiem itd i sprawdzonego  bo na xda dv. był jeden w dziale roms ale przez niego prawie uwaliłem koma tzzn nie reagował na ładowarke , AS itd wgrałem znowu starszego i jest ok ale chce cos 2xxx prosze o linka lub wskazówke zkad wziasc

*

Offline may

• 2541
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Sensation
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 25, 2006, 14:33:46 »
Ocenzurowano - protest
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2007, 23:13:16 wysłana przez may »
Po trupach, po trupach...do celu...na Wawelu

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 25, 2006, 15:16:11 »
mozesz dac mi linka którego ty wgrałes ??

*

Offline may

• 2541
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 25, 2006, 15:26:14 »
Ocenzurowano - protest
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2007, 23:13:07 wysłana przez may »

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 25, 2006, 17:14:30 »
no wgrałem go ponownie o moze cos nie tak poczło w instalacji wczoraj i znowu to samo nie reagował na łdowarke nie widział go AS i zacinał sie jak niewiem i niemiał modułu telefonu  i jest to tylko sam rom o reszta została 1xxx udało mi sie znowu postawic wizzarda na nogi wgrywajac 1xxxx tez z xda czy mógł bys dac mi jeszcze jakieos innego roma 2xx na orange tzn zeby był po polsku i szła mi karta orange

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 25, 2006, 17:58:01 »
moze masz problem ze sciagnieciem CID'a  miałem podabna sytuacje kilka razy brak AS, nie ladowal sie, instalowalem ten nowy rom trzy razy i d...a, zainstalowalem stary orange i pozniej jeszcz raz zdjecie cida (DOKLADNIE czytalem co jest napiszane na monitorze) i wszystko dziala
operacja trwala moze 15min

*

Offline croul

• *
  • 68
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 25, 2006, 18:00:44 »
Cytat: "Marks2004"
no wgrałem go ponownie o moze cos nie tak poczło w instalacji wczoraj i znowu to samo nie reagował na łdowarke nie widział go AS i zacinał sie jak niewiem i niemiał modułu telefonu  i jest to tylko sam rom o reszta została 1xxx udało mi sie znowu postawic wizzarda na nogi wgrywajac 1xxxx tez z xda czy mógł bys dac mi jeszcze jakieos innego roma 2xx na orange tzn zeby był po polsku i szła mi karta orange

Kolego, ściągnij CIDa bo jeszcze tego nie zrobiłeś.
Jak go ściągniesz nowy ROM będzie śmigał bardzo ładnie.

Jak odpalisz prog do ścagania CIDa zrób porządnie ściągnięcie.

Dajesz e ENTER cos się dzieje ENTER dopiero teraz u ENTER coś się robi znowu ENTER.
Jak bedzie CID ściagniety to naprawdę to zauważysz bo dopiero wtedy pisze że CID jest ściągnięty.

*

Offline may

• 2541
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 25, 2006, 19:44:24 »
Ocenzurowano - protest
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2007, 23:12:58 wysłana przez may »

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 25, 2006, 20:57:45 »
zreszta jak poczytacie poprzednie posty kolegi Marksa to nie bedziecie zdziwieni ze mu nie wyszlo...
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 25, 2006, 21:14:51 »
Sciagam CIDA aWizardem robie tak jak pisze croul pisze Initalizing .....czki i daje pózniej jeszcze enter i dopiero wyłanczam aWizarda i odpalam roma wszystko sie instaluje staje przy 98%(to normalne ale koczy sie na 100% telefon sie restartuje Os dalej 1xxx ale od samej góry tylko pisze 2xxxx i komura włancza sie z 5min i strasznie wolno chodzi ostatni raz spróbuje

« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 25, 2006, 21:31:34 »
croul ----wielkie dzieki działa ! ;)

*

Offline croul

• *
  • 68
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 26, 2006, 11:08:05 »
Cytat: "Marks2004"
croul ----wielkie dzieki działa ! ;)

Nie ma sprawy. Cieszę się że wizard się obudził :)

*

Offline croul

• *
  • 68
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 26, 2006, 11:11:17 »
Cytat: "may"
Nie żebym był złośliwy ale popatrzcie, kolega @Marks2004 ma około 40 postów na koncie, znaczy uczestniczy w ruchy pdaclub ??
Dajcie mu poczytać trochę, nie podsuwajcie tak na tacy rozwiązań bo się zniechęci i do swojej nowej zabawki i do naszego forum.

Tu się z Toba nie zgodzę.
Mimo iz sam niewiele na razie postów bo bardziej czytam niz piszę, to wiem jaki to ból jak ci jakis sprzęt nie wstaje po zabawie.
I jestem zdania że jeśli ktos ma problem a ja wiem jak go rozwiązać to własnie czasami trzeba podać rozwiązanie jak na tacy bo później ktoś znowu będzie miał taki problem i juz sobie to przeczyta.

Na forum nigdzie nie pisze dokładnie jak się ściagą CID.

Bo wcisnij e potem u i potem enter dla kogoś kto nawet jakoś tako zna angielski komunikat na końcu DONE.... znaczy zrobiony :D

A jeszcze nawiązałeś do ilości postów. 40 to wg. Ciebie sporo i jest to osoba udzielająca się.

Wyobraź sobie że są fora gdzie mam juz ponad 1000 postów i jeszcze jestem leszczem ;) :D

*

Offline may

• 2541
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 26, 2006, 11:35:41 »
Ocenzurowano - protest
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2007, 23:12:45 wysłana przez may »

« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 26, 2006, 16:02:19 »
Cytat: "croul"
Tu się z Toba nie zgodzę.
Mimo iz sam niewiele na razie postów bo bardziej czytam niz piszę, to wiem jaki to ból jak ci jakis sprzęt nie wstaje po zabawie.
I jestem zdania że jeśli ktos ma problem a ja wiem jak go rozwiązać to własnie czasami trzeba podać rozwiązanie jak na tacy bo później ktoś znowu będzie miał taki problem i juz sobie to przeczyta.

Na forum nigdzie nie pisze dokładnie jak się ściagą CID.

i tu sie z Toba nie zgodze czytam to forum od 1/2 roku, spvke mam od pieciu miesiecy. Robilem z nia juz wiele rzeczy, przetaktowywylem zegar, zmienialem wersje radia, pozniej wgrywalem nowy rom, instalowalem rozne programy (mniej lub bardziej potrzebne) co za tym idzie uwalona byla kilkadziesat razy i juz mialem oddawac ja do serwisu, ale.....jest przeciez PDAForum i jest tu DOKLADNIE I WSZYSTKO opisane trzeba tylko wysilic mozgownice troche poszuac.

SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE