synchronizacja spv m3000 na windows 98Se da się ??

• 2 Odpowiedzi
  • 388 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline micho a

• 17
  • Sprzęt: spv m3000
synchronizacja spv m3000 na windows 98Se da się ??
« dnia: Październik 18, 2007, 14:11:46 »
witam
jestem pierwszy raz na forum więc jeśli coś zrobię nie tak proszę mnie naprowadzić podpowiedzią :D

jak w temacie ?? jest to możliwe ?? ściągnąlem microsoft active sync3.8 bo 4.0 już działa tylko pod XP ale on nie wykrywa telefonu (kabel jest dobry )soft w telefonie to windows mobile 5.0

mam troche graciasty komputer (900mhz 128 ram)i nie widzi mi sie instalować XP tylko po to żeby komunikować się z telefonem..........ale jeśli będe zmuszony........

potrzebne mi jest to tylko do kopiowania muzyki i zdjęć między telefonem a komputerem..

pozdrawiam

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: synchronizacja spv m3000 na windows 98Se da się ??
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 18, 2007, 14:14:53 »
nie da rady na 98
ale jeśli tylko:
potrzebne mi jest to tylko do kopiowania muzyki i zdjęć między telefonem a komputerem..
kup sobie czytnik kart pamięci za 10 PLN  :wink:

*

Offline micho a

• 17
  • Sprzęt: spv m3000
Odp: synchronizacja spv m3000 na windows 98Se da się ??
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 18, 2007, 16:44:19 »
a jeszcze takie pytanie nie związane z tematem aczkolwiek z tym telefonem ( nie chce zaśmiecać nowym tematem)

mam windows mobile 5.0 od orange

jak mam ustawić żeby po przyjściu SMS była wibracja ??

wchodze w start>ustawienia>dzwięki i powiadomienia>zakładka powiadomienia>wybieram messaging:new text message i zaznaczone mam wibracja i wyświetl wiadomość na ekranie

no i po przyjściu SMS wyświetla na ekranie ale wibracji nie ma.......jak ktoś do mnie dzwoni to mam normalną wibracje więc wibra jest sprawna.........

wina softu czy coś źle z ustawieniami ??