Czesc, od dwoch dni jestem posiadaczem wizarda a juz mam go dosc.
Na standardowym sofcie od polskiego orange mialem zwiechy sprzetu zwiazane najczesciej z ignorowaniem przychodzacego polaczenia. Zdecydowalem sie na upgrade do softu
RUU_Prodigy_2170702_21707102_20710_QTEK_WWE_Ship.exe
Problemy z odbiorem czy ignorowaniem polaczenia zniknely w normalnym trybie, ale za to pojawily sie inne problemy. Bardzo czesto po wejsciu w tryb standby spv nie chce z niego wyjsc (oprocz resetu) = czarny ekran i nic nie dziala, tylko miga zielona lampka. na xdadevelopers czytalem juz kilka postow o podobnym problemie ale na ogol ludzie sadza, ze jest to zwiazane z zanikiem podswietlania ekranu. Nie wiem czy i u mnie ten problem jest zwiazany z zanikiem podswietlania, bo gdy spv jest w tym trybie to nie odbiera polaczen telefonicznych (nie ma niczego na screenie jak rowniez nie ma wibracji ani dzwieku). Do tego dodam, ze czesto zdaza sie jakas zwiecha np. w menu settings. Czasem tez raz odpalona i zabita appsa (np. excel) nie chce sie uruchomic ponownie - tj pokazuje sie obrazek "bussy" i znika i nie ma nic (nie widac tez danej appsy w "running process"). Na poczatku sadzilem, ze problemy z tym softem sa spowodowane przez rozne aplikacje jakie na nim zainstalowalem, ale po factory reset nic sie nie poprawilo. Acha i dodam ze mialem tez zainstalowany softkeys + omapclock, jednak to wylaczylem.
Teraz przechodze do pytan - czy ktos mial podobne problemy i je jakos wyleczyl? albo jaki soft jest wg Was stabilny i czy jesli ma nizsza wersje niz 2.1.7 to czy da sie go zdowngradeowac?
Pozdrawiam