no właśnie... sporo opcji i nie mam pojącia co wybrac... ale co mnie zainteresowało...
RUU_Wizard_OrangePL_2220101_PLK_222010101_022511_NOCID.exe. zajmuje jakieś 50 MB
a
ExtensionROM_OrangePL_2.22.1.101.exe 5MB
... wiec o co loto ? 
no i kolejne pytanko -
wszystko w jednym all in on czyli os radio ex_rom IPL/spl
o co chodzi z tym radiem
??
i czy mógłbyś po którtce przedstawić samo ściągnięce CID
.............. z każdą minutą coraz bardziej sie zastanawiam czy mam to robić jak tak to po co ........

tak instaluj nejlepiej to
ftp://xda:xda@xda-developers.com/Uploads/Wizard/Roms/RUU_Wizard_OrangePL_2220101_PLK_222010101_022511_NOCID.exeto caly zestaw all in on wszystko w jednym
to extension_rom to tylko jedna z czesci z tego wyzej czyli dodatkowe progi w polskim tlumaczeniu takie ktore ci sie instaluja po hard resecie czyli przywruceniu wizarda do ustawien fabrycznych
co nie zmienia faktu ze w tym RUU co podalem jako pierwszy link bedziesz mial juz tez zintegrowane to drugie czyli ten rozszezony rom extenslin rom podany jako link 2
co do sciagniecia cid to odpalasz awizard najlepiej stabilna wersje 1.2 bo wyzej to testowe wersje beta i ciskasz enable rapi bodajze E a potem unloc cid bodajze U i nie masz cida potem odaplasz ten link co podalem jako pierwszy czyli RUU 221 PL rom costam i next next next samo sie instaluje

i masz nowy swiezy rom
a po co ??
bo szybciej startuje szybciej chodzi mniej pamieci zuzywa
to tak jak porownywac windowsa bez SP serwispack czyli shit totalny nawet u mnie sie nie instalowal a jak sie zainstalowal po trudach i malym myku

to resteowal sie minimum 1 na tydzien i raz na 2 miechy musialem go od nowa instalowas a z SP1 lub 2 mozna powiedziec ze to juz jest niezly systam

a radio to taka czes calego romu czyli softa odpowiedzialna za zasieg jakosc w sluchawie mikrofonu wogole za czesc nadawczo odbiorcza telefonu co nie zmienia faktu ze masz ja zawarta w romie RUU i nie powinienes sie nia interesic przynajmniej narazie