Spv m3000 / wizzard - brak dźwięków + mikrofon nie działa

• 2 Odpowiedzi
  • 1001 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 26, 2006, 16:36:29 »
Jestem a wlasciwie bylem szczesliwym posiadaczem spv m3000. kupilem jakis tydzien temu nowkę od osoby z allegro, wszystko do dzisiaj dzialalo pieknie, do czasu... nagle przestal dzialac dzwiek- glosnik, tzn, podczas rozmowy ja nie slysze rozmowcy a on mnie- nie dziala mikrofon, muzyczki z WMP tez nie moge sluchac bo nic nie slychac... za to dzwiek dzwonka jak ktos do mnie dzwoni slychac dobrze. Podsumowując nie działa mi głośnik i mikrofon i to nagle się wydarzyło, nic w tym momencie nie kombinowalem ;)  proszę o pomoc... dodam że gwarancji oczywiście sprzedawca mi nie dał bo miał telefonów parę na firmę i powiedzial mi że nie mam co marzyc ze mi nawet pozyczy. Zrobilem soft i hard reset ale bez skutku. Proszę o pomoc, może ktoś miał podobny problem albo wie co powinienem zrobić...

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 26, 2006, 16:42:07 »
a przypadkiem to sie nie stalo po tym jak wkladales sluchawki z mikrofonem dolaczone do zestawu ??

sprawdz czy na nich slychac rozmowce i czy on cie slyszy..

bo mi tu pachnie tematem poruszanym milion razy

ot taka wada wrodzona wizarda ze blokuje sie port sluchawek i po wyjeciu sluchawek on nadal uwaza ze sa podlaczone

a rozwiazanie to trzeba tam czyms podlubac :D poprostu :D

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 26, 2006, 22:37:19 »
Dzięki, już byłem nieźle wkurzony i sam na to wpadłem bo już miałem zamiar rozkręcać sprzęcik :)