SPV M3000 WiFi problem z polaczeniem

• 3 Odpowiedzi
  • 520 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jypn

• 7
  • Sprzęt: SPV-M3000
SPV M3000 WiFi problem z polaczeniem
« dnia: Listopad 22, 2007, 20:31:05 »
Witam!
Telefon ten mam podlaczony do routera po WiFi do tego samego routera mam podlaczony tuner na linux-ie.
Chcac wejsc na panel sterowania tunera przez przegladarke wyswietla nie mozna wyswietlic strony, natomiast podlaczony nachtop i inne komputery w sieci wchodza na panel normalnie.
Co moze byc powodem braku mozliwosci wyswietlenia strony?
Pozdr.jypn

Odp: SPV M3000 WiFi problem z polaczeniem
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 28, 2007, 13:43:29 »
Ja tez mam taki problem na wizardzie g3 wczesniej na wm5 teraz na wm6, probuje sie podlaczyc do laptopa ale wogole nie wykrywa urzadzenia ani laptop ani palmtop, kupilem teraz karte pci wifi i sie zastanawiam jak ja zainstaluje to wjaki sposob mam skanfigurowac to na pc i na wizardzie.. Szukalem takiego watku ale nie znalazlem, wiec prosze o wypowiedz fachowcow.

*

Offline VEEGO

• 45
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 28, 2007, 21:44:43 »
Witam!
Telefon ten mam podlaczony do routera po WiFi do tego samego routera mam podlaczony tuner na linux-ie.
Chcac wejsc na panel sterowania tunera przez przegladarke wyswietla nie mozna wyswietlic strony, natomiast podlaczony nachtop i inne komputery w sieci wchodza na panel normalnie.
Co moze byc powodem braku mozliwosci wyswietlenia strony?
Pozdr.jypn

korzystałeś z innej przeglądarki? bo IE w telefonie jest strasznie okrojony

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 29, 2007, 18:05:45 »
no wlasnie nie kozystalem, probuje dzis polowe dnia ustawic wszystko, w viscie mi wykrywa spv na bezprzewodowo i usawilem udostepnianie istniejacego polaczenia internetowego ( neostrada) ale na spv niechce sie wlaczyc zadna stronka ani nic innego, jedynie pokazyje polaczenie. Jesli istnieje jakis watek na ten temat to prosze o linka jestem nowym uzytkownikiem i czytam wszedzie gdzie sie da i nic nie moge znalezsc na ten temat. Neostrada Vista udostepnianie lacza internetowego itd. Dzieki.