Testuje ten soft od jakiegos czasu i powiem szczerze, ze jestem srednio zadowolony... Na poczatku rzeczywiscie dzialal szybko, ale bez wielkiej roznicy z moim starszym softem Cingulara. Niestety w pewnym momencie troche mu sie "zwolnilo". Po resecie trzeba poczekac ok 60s, a nie jak na poczatku do 40s, jesli chce zobaczys SMSy to musze poczekac jakies 6-7s zanim sie wogole otworzy Outlook (wczesniej pojawial sie od razu). Myslalem, ze to wina duzej ilosci zainstalowanych programow, wiec zrobilem twardy reset... Zdazylem zainstalowac tylko kilka programow od poczatku i znow system zamulil. Nawet zrobilem cos takiego, ze odinstalowalem po kolei programy, ale SPV nie dzialal juz tak samo. Sam nie wiem o co chodzi, bo system jest prawie goly. Zastanawiam sie czy to cos sie jeszcze nie pogryzlo z modulem telefonu, bo wydaje mi sie, ze zamulil wlasnie po pierwszej rozmowie telefonicznej (po resecie) i proby ustawienia paru rzeczy. Jeszcze takie pytanie w jakiej wersji w tym sofcie powinienem miec GSM (czyli radio jak sie nie myle). U mnie to wersja 02.25.11... Moze cos mi sie zle wgralo? Nie powinna to byc wersja 02.26? Moze stad wynikaja moje problemy?
Jesli chodzi o ikonke CM to ona u mnie znika w momencie gdy odinstalowuje: T-Mobile HotSpot Login Utility.
PS. Jesli chcialbym wrocic do poprzedniego mojego softu, to trzeba wgrywac roma w jakis inny sposob?
Pozdrawiam
Miedzio