SPV M3000 pytania

• 7 Odpowiedzi
  • 951 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPV M3000 pytania
« dnia: Maj 25, 2006, 12:31:22 »
Witam
Jestem jak widać nowym czlonkiem tego forum oraz to jest moje pierwsze takie urzadzenie

Kupiłem je w orangu w piatek
Wersja Pamięci Rom: 1.3.1.15 PLK
Data pamięci Rom:     11/4/05
Wersja radia:             01.04.10
wersja protokołu: 4.0.13.17
Wersja pamięci extrom:   1.2.1.115

Mam pytanie
Klikam start/ustawienia/polaczenia i tu powinna byc jakas zakladka lub ikonka zaawansowane ale niestety u mnie tego nie ma :(

Czy jest jakis nowszy rom (zależy mi na pl)?

Oraz mam taka przypadlosc ze jak rozmawiam przez tel to bardzo czesto rozlacza mi rozmowe

Oraz prosilbym o jakies stronki z darmowymi grami na ten PDA

Pozdrawiam

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
SPV M3000 pytania
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 25, 2006, 12:47:16 »
ustawienia\polaczenia powinno znajdowac sie ikony bluetooth, karty sieciowe, komunikacja bezprzewodowa, polaczenia, transmisja, typ linii csd oraz ustawienia gprs.
jezeli tego nie masz, fona zanos do salonu bo brokena ci sprzedali w ciagu 7 dni musza wymienic ci na inny od reki a nie naprawiac na gwarancji.
wymienialem tak sony z520i.
mam ten sam rom co ty i mi nie rozlacza nie ma prawa
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline Claude

• 2086
  • Sprzęt: htc hd7, ipad2, acer iconia tab w501,
SPV M3000 pytania
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 25, 2006, 12:52:15 »
Nie ma zadnego nowszego rom-u w wersji pl , ktora faktycznie ma wiele bugow i niedorobek
1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....

SPV M3000 pytania
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 25, 2006, 14:10:53 »
Cześć
  Też jestem tu nowy (odebrałem SPV w zeszłym tygodniu), ale co do połączeń telefonicznych udało mi się już ustalić, że winę za rozłączanie, gubienie zasięgu itp. ponosi pewna część ROM-u, która się zwie Radio. I do tego radia istnieje update. Update ten modyfikuje tylko wewnętrzną część oprogramownai odpowiedzialną za połączenia GSM więc nie wpływa wogóle na wygląd i funkcjonowanie OS-u. Ja u siebie już podmieniłem na nowszy i ustały większe problemy po stronie GSM.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Re: SPV M3000 pytania
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 25, 2006, 14:30:13 »
Cytat: "majcher99"
Witam
Jestem jak widać nowym czlonkiem tego forum oraz to jest moje pierwsze takie urzadzenie

Kupiłem je w orangu w piatek
Data pamięci Rom:     11/4/05
Wersja radia:             01.04.10
Wersja pamięci extrom:   1.2.1.115

Mam pytanie
Klikam start/ustawienia/polaczenia i tu powinna byc jakas zakladka lub ikonka zaawansowane ale niestety u mnie tego nie ma :(

Czy jest jakis nowszy rom (zależy mi na pl)?

Oraz mam taka przypadlosc ze jak rozmawiam przez tel to bardzo czesto rozlacza mi rozmowe

Oraz prosilbym o jakies stronki z darmowymi grami na ten PDA

Pozdrawiam
moj  nr  gg  na  pocketa  8715510  dzisiaj  od  16  do  23  bo  w  pracy  na  2  zmiane.  pisz  a  dopowiem.  czasu  napewno  znajde
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

SPV M3000 pytania
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 01, 2006, 17:24:42 »
Cytat: "jpyt"
Cześć
  Też jestem tu nowy (odebrałem SPV w zeszłym tygodniu), ale co do połączeń telefonicznych udało mi się już ustalić, że winę za rozłączanie, gubienie zasięgu itp. ponosi pewna część ROM-u, która się zwie Radio. I do tego radia istnieje update. Update ten modyfikuje tylko wewnętrzną część oprogramownai odpowiedzialną za połączenia GSM więc nie wpływa wogóle na wygląd i funkcjonowanie OS-u. Ja u siebie już podmieniłem na nowszy i ustały większe problemy po stronie GSM.

A możesz podac namiary na update ?

*

Offline chato.pl

• 4852
    • http://chato.pl
  • Sprzęt: iPhone • Mio C520 [AM]
SPV M3000 pytania
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 01, 2006, 17:43:46 »
leżą - standardowo - na XDA Developers ;)
:arrow: ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Wizard/Radio_Roms/
'(•_•)' oмиιa possυм ιи εo, qυι мε coиƒoяτaτ '(•_•)'

*

Offline PINTO

• 25
Z kąd mogę ściągnąć wersje z IDEI?
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 02, 2006, 21:21:40 »
Chodzi o taką:

Data pamięci Rom: 11/4/05
Wersja radia: 01.04.10