Witam. Na wstępie zaznaczę, że od poniedziałku szukałem i czytałem wiele postów, ale ciągle nie mogę znaleźć odpowiedzi na pewne pytania.
W moim poście z 13 lutego
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=30900&highlight= pytałem min. o przeglądanie stron wap. To mój pierwszy kontakt z pda i przyznaję, że jestem zielony. Korzystałem też z działu dla początkujących i dalej mam problemy z moim spv. Ale jak słusznie zauważył jeden z kolegów - forum jest po to żeby pomagać - liczę więc na pomoc.
1. WAP - chciałbym otworzyć np. stronę banku bph - dotychczas na tel. kom. wpisywałem
www.bph.pl i ładowała mi się stronka wapowa - teraz jak zapewne się domyślacie ładuję mi się strona www banku. wap.interia.pl ładuje się tak jak powinno, ale juz wap.wpg.pl ładuje się jak www
Ponawiam więc moje pytanie - czy da się przeglądać zwykłe strony wap???
Czasami jest mi to potrzebne i dlatego zależy mi na zwykłym wapie. Jeśli tak to co mam źle ustawione?
2. MMS - ustawiłem i wszystko działa - pytanie - po odebraniu mms-a nie rozłącz mi sesji. Czy tak ma być czy coś trzeba zmienić w ustawieniach.
3. Mail - ustawiłem wszystko i niestety nie udaje mi się ściągnąć poczty. Wyskakuje komunikat, że nie można się zalogować do serwera. Próbowałem na róźnych kontach i zawsze to samo. W komórkach nie miałem z tym problemu (ostatnio używałem N 6680). Znam parametry kont i nic. Co mogę robić źle?
To tyle na początek

Pewnie to nie koniec moich potyczek z pda
Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.