Hmmm mam wizarda okolo 4 miesiecy i nasuwa sie co nastepuje:
1.Niby pokrowiec ma chronic pda a jak widac ktos tu juz ma pekniety ekran a ja przez 4 miesiace noszenia go w kieszeni nie pozostawilem na nim zadnych sladow

2. Mi chodzi bardzo plynnie w normalnym srodowisku, z wielkich bajernikow mam tylko spb pocket plus. Procek nie nadaje sie do skomplikowanszych gier ale i tak to co juz dziala satysfakcjonuje mnie, np. tomb raider dziala jak trzeba. Emulacja dosa troche kuleje, po podkreceniu do 264 mhz w raptorze jest jakies 15 fps. Ogolnie podkrecanie dobra rzecz, szczegolnie do filmow, w standardowym matrixowym trailerze 320x240 po podkreceniu mam prawie 170% w benchmarku tcmp. Jak na telefon niezle.
3. U mnie z pulsar 590 chodzi bezproblemowo, ale ma problemy z polaczeniem sie przez BT z niektorymi starszymi modelami komorek (np. 3650).
4. Bateria rzeczywiscie super, slucham muzyki, gram, licze cos, ogolnie mam ekran wlaczony kilka ladnych godzin i wieczorem rzadko spada ponizej 40% bateria.
5. Ustawienia->system->podswietlenie->zasilanie zewnetrzne-> odznaczasz pierwsza opcje od gory i juz sie nie wylacza

Chyba ze cos sie spartaczylo podczas upadku.
evad - nie radze rozladowywac do konca baterii li-ion czy polymer, mozesz ja nawet uszkodzic przekraczajac pewien pulap. Nawet zalecane jest aby w trakcie dlugiego okresu nieuzywania akumulatora naladowac go wczesniej na maksimum.