SPV M3000 jako mp3?

• 4 Odpowiedzi
  • 464 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SPV M3000 jako mp3?
« dnia: Sierpień 21, 2006, 19:02:41 »
Witam, rozwazam kupno spv m3000 zamiast telefonu komorkoego, po przeczytaniu artykolu o nim jestem zachecony, mam tylko pytanie czy sporawdzi sie jako odtwarzacz, gdyz mp3 pelni w moim telefonie funkcje nie do zastapienia, jak wygladała by sprawa wydajnosci bateri przy sluchaniu kilku godzin dziennie i jakosc odtwarzanej muzyki?
Pozdrawiam

*

Offline xpablo

• 1294
SPV M3000 jako mp3?
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 21, 2006, 20:09:31 »
Jakość odtwarzanych mp3 możesz podnieść poprzez lepsze sluchawy i np  tej przejściówki
Co do czasu odtwarzania, wszystko zależy od tego jak bardzo bedziesz obciążał fona.
Wykres wydajności samego MP3 masz poniżej

A pochodzi on z pełenego testu wizarda. Polecam lekturę.

SPV M3000 jako mp3?
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 22, 2006, 11:35:46 »
a jakie sa ogolne odczucia uzytkownikow tego palmtopa? Dobrze sprawdza sie w roli telefonu, czy lepiej zainwestowac w smartphone firm produkujacych tylko telefony, np. nokia?
Chcialhttp://pdaclub.pl/forum/posting.php?mode=reply&t=48210m tez zapytac o jakosc wykonania? Czy jest to solidna i zwarta konstrukcja, i bez obaw mozna sie przemieszczac z nia w keiszeni?

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
SPV M3000 jako mp3?
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 22, 2006, 12:38:03 »
ja go nosze tylko w kieszeni po to go kupilem. zamienie tylko na hct tytn :)) ale nie za ta kase
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline xpablo

• 1294
SPV M3000 jako mp3?
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 22, 2006, 12:54:24 »
U mnie jako telefon nie sprawdził się wogle, natomiast jak poczytasz wypowiedzi na forum zobaczysz że jest sporo zadowolonych osób.

Co do jakości wykonania: jest całkiem ok: fon zaliczył już kilka poważniejszych upadków bez większej szkod dla niego (nie licząc oczywiście obtarć). Niestety niemal od początku klapka przykrywająca baterię ma tendencję do wypinania się i odpadania z pda. Zresztą co by nie mówić -na forum było już kilkanaście razy czy warto kupić wizarda. Polecam opcję szukaj Można walczyć z róznymi nazwami wizarda.