Witam wszystkich !
Mam SPV m3000 i pewne dylematy związane z akcesoriami.
Po pierwsze chciałbym kupić jakiś porządny uchwyt samochodowy montowany do kratki wentylacyjnej. W Internecie znalazłem kilka uniwersalnych propozycji lecz jakos nie budzą mojego przekonania. Chodzi o to ze m3000 jest dosyć gruby a te uchwyty są jakby zbyt płytkie jak dla niego. Obawiam sie że albo będzie wylatywał, albo bedzie go trzeba bardzo mocno ściskać aby nie wylatywał. Obawy moje budzą również krótkie podpórki dolne tych uchwytów. Wydaje mi się że do grubego m3000 one takze są za krótkie. Może ktoś z Was ma juz jakich uchwyt do swojego m3000 i mogłby go polecić. Byłbym bardzo wdzieczny za podpowiedź.
Problem drugi to stacja dokująca, a dokładnie jej brak. Brak nie tylko w zestawie ale i w Interecie. Koniecznie chce jakąś kupić, tylko gdzie?! Na Allegro widziałem kiedyś przez chwilę taką z głośniczkami ale ja chce zwykłą bez głośniczków. Widział ktoś może taką ?
Trzecia kwestia to etui. Fabryczne jest fajne ale niestety nie nadaje sie do uzytku

Poprostu w praktyce noszenia jego klips zsuwa sie z paska i m3000 wypada na ziemię. Kupiłem etui Krussela. Ono też ma też klips i on tez sie zsuwa co skutkuje w ten sam sposób. Szukam etui ze zwykłą śluwką a najlepiej dwoma. Niestety nie moge takiego znaleźć. Prosze pomózcie.
Dzięki