Witam,ja opiszę co mi się popi....yło po wgraniu cudownego rings.cab.W moim HP hw6515 efekt jest następujący: zgodnie tym co wyczytałem w poprzednich postach dzwonki zapisane w folderze storage card/dzwonki są widoczne w ustawieniach dzwonków,można je także tapnąć i w opcjach menu znajdzie się "set sa ringtone" ,po kliknięciu którego wyświetla się informacja że dzwonek jest kopiowany do folderu windows/rings.Nie dotyczy to jednak plików mp3,a jedynie midi i podobnego dziadostwa.Pomimo jednak całego dobrodziejstwa jakie sprawia rings.cab wszystkie te funkcje działają "na niby" ponieważ odkąd rzeczony rings.cab namotał w moim urządzeniu cokolwiek nie zrobię,jakiegokolwiek nie ustawię dźwięku kiedy ktos do mnie dzwoni słyszę tylko dźwięk "windows default".Poztanowiłem więc odinstalować wcześniej wymienionego winowajcę ,który w remove programs figuruje jako"Your Company name Your Aplica..."wtedy jednak sprawa się całkiem posr..a.Otóż w menu głośności mam zawsze wyciszoną słuchawkę(mogę ją podgłośnić ,ale to i tak nic nie daje ,bo wraca do stanu poprzedniego)dzwonki są niesłyszalne,a w dalszym ciągu jedynym jaki dzwoni jest "windows default"za to mega cicho.Muszę tutaj dodać że jestem świeżym posiadaczem wcześniej wymienionego urządzenia,śmiało można powiedzieć że "zielonym"w pewnych ,związanych z tą technologią zagadnieniach,a bardzo chciałbym jakoś naprawić ową usterkę ,niekoniecznie uciekając się do metod tak radykalnych jak hard-reset.Proszę zatem o pomoc i z góry uprzejmie dziękuję.